WNBA

Το πιο ακριβοπληρωμένο ματς στο WNBA: Οι αστρονομικές τιμές για ένα εισιτήριο στη μονομαχία της Κέιτλιν Κλαρκ με την Έιντζελ Ρις

FILE - Indiana Fever guard Caitlin Clark (22) play sagainst the Washington Mystics in the first half of a WNBA basketball game in Indianapolis, Wednesday, July 10, 2024. Caitlin Clark and Angel Reese will once again step into the spotlight during All-Star Weekend with their matchup against Team USA. (AP Photo/Michael Conroy, File)
FILE - Indiana Fever guard Caitlin Clark (22) play sagainst the Washington Mystics in the first half of a WNBA basketball game in Indianapolis, Wednesday, July 10, 2024. Caitlin Clark and Angel Reese will once again step into the spotlight during All-Star Weekend with their matchup against Team USA. (AP Photo/Michael Conroy, File) AP

Η μέση τιμή για ένα εισιτήριο στο Ιντιάνα Φίβερ - Σικάγο Σκάι έφτασε στα 884 δολάρια, με την αναμέτρηση να ανεβαίνει στην κορυφή της λίστας με τα πιο ακριβοπληρωμένα "μαγικά χαρτάκια" στην ιστορία του WNBA.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (31/8, 02:30), η Ιντιάνα Φίβερ θα αντιμετωπίσει τη Σικάγο Σκάι, σε μια αναμέτρηση που θα λάμψει η μονομαχία δύο εκ των κορυφαίων ονομάτων στο WNBA.

Το φαινόμενο Κέιτλιν Κλαρκ θα κοντραριστεί με την επιβλητική Έιντζελ Ρις και ο κόσμος έχει κατακλύσει την Wintrust Arena του Σικάγο, χωρίς να τον πτοούν οι αστρονομικές τιμές των εισιτηρίων.

Η μέση τιμή για ένα "μαγικό χαρτάκι" για το μεγάλο παιχνίδι της regular season φτάνει τα 884 δολάρια στη διαδικτυακή πλατφόρμα TickPick. Φυσικά και αυτός ο αριθμός καθιστά το ματς, το πιο ακριβοπληρωμένο στην ιστορία του WNBA. Η Κλαρκ είναι η αθλήτρια που δεν σταματά να σπάει ρεκόρ στα πρώτα της βήματα στο πρωτάθλημα, ενώ η Ρις είναι επιβλητική, ούσα εκείνη με τα περισσότερα διαδοχικά double-double (13).

Η σταρ της Ιντιάνα μετρά 18 πόντους, 5.7 ριμπάουντ και 8.1 ασίστ κατά μέσο όρο σε 31 αναμετρήσεις, ενώ η Ρις καταγράφει 13.3 πόντους και 12.9 ριμπάουντ σε 30 ματς, με τη μεταξύ τους "κόντρα" να κρατά από το κολεγιακό μπάσκετ.

TAGS WNBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ