STOIXIMAN GBL

Το "πρέπει" της νίκης

Το "πρέπει" της νίκης

Ο Απόλλων Πάτρας υποδέχεται τα Τρίκαλα (Σάββατο 22/3, 17.00), για την 22η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ, με τον Βλάντο Πέτροβιτς να εξηγεί πως μόνο με νίκη θα αποκτήσει νόημα αυτό που έγινε στην Ελευσίνα.

Ο Απόλλων έφυγε, την περασμένη εβδομάδα, με το "διπλό" από την Ελευσίνα και για την 22η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ υποδέχεται τα Τρίκαλα. Ματς που ανήκει στη λίστα με αυτά που πρέπει να νικήσουν οι Πατρινοί, όπως είπε ο Βλάντο Πέτροβιτς, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Για την ακρίβεια, εξήγησε πως " για να έχει αντίκρισμα η εκτός έδρας νίκη που κάναμε στην Ελευσίνα την προηγούμενη αγωνιστική πρέπει να κερδίσουμε εντός έδρας τα Τρίκαλα. Έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών στην ομάδα, αλλά το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι από εκείνα που πρέπει να κερδίσουμε. Για να τα καταφέρουμε θα χρειαστούμε την συμπαράσταση των φιλάθλων μας, όπως έκαναν σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια μέχρι σήμερα".

Ο Κώστας Ρακιντζής, συνεργάτης του Νίκου Βετούλα, εστίασε στο "είναι ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας και γίνεται δυσκολότερο λόγω των τραυματισμών που αντιμετωπίζουν βασικοί παίκτες μας. Αυτό όμως δεν αλλάζει τους στόχους που έχουμε θέσει από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Στα εντός έδρας παιχνίδια με αντιπάλους δυναμικότητας όπως είναι η ομάδα των Τρικάλων είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κατακτήσουμε τη νίκη", πριν καταλήξει στο "με «όπλο» την άμυνα θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα καταφέρουμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο που θα έλθει στο γήπεδο".

TAGS STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ