ΑΡΗΣ

Το πρώτο χειροκρότημα

Το πρώτο χειροκρότημα
Ομαδική

Πρώτη προπόνηση με την παρουσία του κόσμου το απόγευμα της Παρασκευής στον Άγιο Νικόλαο της Νάουσας με τα πρώτα χειροκροτήματα να ανεβάζουν τη διάθεση των παικτών.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίστηκαν και σήμερα οι προπονήσεις, πρωί και απόγευμα, των παικτών του Άρη στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας υπό τις οδηγίες του Σαρόν Ντρούκερ.

Το ξεχωριστό της απογευματινής προπόνησης για τον Ισραηλινό τεχνικό του Άρη και όλους στις τάξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης είχε να κάνει με την παρουσία περίπου εκατό φιλάθλων της στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου όπου δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Οι φίλαθλοι του Άρη είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να θαυμάσουν από κοντά τους παίκτες, παλιούς και νέους, αλλά και μία πρώτη γεύση της λογικής του Ντρούκερ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η αποστολή του Άρη είναι να επιστρέψει αύριο (21/08) το μεσημέρι και πάλι στην Θεσσαλονίκη μετά το πέρας της πρωινής προπόνησης κι έχοντας ολοκληρώσει την παρουσία της στον Άγιο Νικόλαο της Νάουσας που είχε ξεκινήσει από την περασμένη Δευτέρα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ