ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟ ΣΕΦ

Το πρώτο τεστ για να σπάσει την "κατάρα" η Εθνική ομάδα

Το πρώτο τεστ για να σπάσει την "κατάρα" η Εθνική ομάδα
EUROKINISSI

Ο Βασίλης Σκουντής παρέα με τη ΔΕΗ, το χρυσό χορηγό του προολυμπιακού τουρνουά, μας μεταφέρει στο ΣΕΦ. Εκεί όπου η Ελλάδα θα παλέψει για ένα εισιτήριο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που διεξάγονται στο Παρίσι φέτος το καλοκαίρι.

Επιστρέφουμε στον τόπο του θριάμβου του 1987, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η Εθνική Ομάδα αντιμετωπίζει τη Δομινικανή Δημοκρατία. Όλοι ελπίζουμε η Εθνική να "ξορκίσει τους δαίμονες των αποτυχιών της" όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Βασίλης Σκουντής.

Έχουμε προκριθεί μόνο μία φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Πεκίνο 2008 και τις υπόλοιπες 13 φορές δεν τα καταφέραμε. Η Δομινικανή Δημοκρατία μετρά απουσίες. Στο παρκέ του ΣΕΦ δεν θα είναι ο πρωταθλητής με τους Σέλτικς, Αλ Χόρφορντ ούτε ο περιβόητος Κάρλ-Άντονι Τάουνς ή αλλιώς Κ.Α.Τ. των Τίμπεργουλβς.

"Θα πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας" αναφέρει ο Βασίλης Σκουντής για να μπορέσει η Εθνική να στοχεύσει στην επίθεση και να εκμεταλλευτεί την εμμονική, αλλά αποτελεσματική έφεση που δείχνει η ομάδα στα σουτ 3 πόντων. Προαπαιτούμενα για όλα αυτά βέβαια είναι η άμυνα και η ευστοχία του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Πάμε λοιπόν να ευχηθούμε Ατουταλέρ στην Εθνική μας που παίζει για τη μεγάλη πρόκριση στο Προολυμπιακό τουρνουά με τη ΔΕΗ φυσικά ως επίσημο χορηγό.

Δείτε περισσότερα στην ανάλυση του Βασίλη Σκουντή για την Εθνική στο ΣΕΦ παρέα με τη ΔΕΗ:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟ ΣΕΦ BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ