ΑΡΗΣ

Το πρώτο βήμα έγινε στα διοικητικά

Το πρώτο βήμα έγινε στα διοικητικά
INTIME SPORTS

Μέσα σε καλό κλίμα ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση για την επόμενη διοικητική μέρα της ΚΑΕ Άρης.

Μία συνάντηση στην οποία συμμετείχαν ο νυν πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης Γιάννης Δαμιανίδης, ο πρώην πρόεδρός της Θανάσης Τζεβελέκης, ο εκπρόσωπος του ΑΣ Άρης στην ΚΑΕ Λευτέρης Αρβανίτης και το μέλος της ΓΕΝΕΣΙΣ Τάκης Γεωργούλης.

Η συνάντηση των τεσσάρων αντρών ήταν προγραμματισμένη για τις 12:00 και πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Θανάση Τζεβελέκη με βασικό θέμα συζήτησης την πρόταση για διοίκηση πρωτοδικείου που κατέθεσε ο Τάκης Γεωργούλης.

Μία συνάντηση που έγινε μεν μέσα σε πολύ καλό κλίμα αλλά χωρίς κάποιο οριστικό αποτέλεσμα και ανανέωση για νέο ραντεβού μέσα στις επόμενες ημέρες χωρίς όμως να ορίστηκε αυτή.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Τάκης Γεωργούλης ήταν εκείνος που την περασμένη Δευτέρα στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Άρης ήταν κατηγορηματικός στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Δημήτρη Τσαλδάρη όπως και έγινε δύο μέρες.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά ήταν εκείνος που σύμφωνα με πληροφορίες λειτούργησε καταλυτικά με την καταβολή ενός ποσού 5.500 ευρώ ώστε η αποστολή του Άρη να μην ταξιδέψει για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην Αθήνα με το πούλμαν αλλά αεροπορικώς.

Όπως και έγινε για το χθεσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο κλειστό της Αρτάκης σε αντίθεση με εκείνο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό πριν από δύο εβδομάδες.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ