ΠΑΟΚ

Το ψάξιμο συνεχίζεται

Το ψάξιμο συνεχίζεται
Πιλαφίδης

Καθυστερεί η απόκτηση του Αντόνιο Μπερκς αφού ο Ερυθρός Αστέρας, δεν τον αφήνει ελεύθερο

Το γιατί;
Ο λόγος έχει να κάνει με το ότι ο Ερυθρός Αστέρας ομάδα στην οποία ανήκει ο Αμερικανός πλέι μέικερ δεν είναι διατεθειμένη να τον αφήσει ελεύθερο.

Τι σημαίνει αυτό;
Πως στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να κινηθούν για άλλες λύσεις που υπάρχουν στην αγορά, με πρώτη τους επιλογή πάντα τους ελεύθερους. Πληροφορίες μάλιστα κάνουν λόγο πως την ίδια ώρα που το ψάξιμο από πλευράς του Κώστα Πιλαφίδη συνεχίζεται η προσοχή του τεχνικού του «Δικεφάλου» φαίνεται είναι στραμμένη στην Ιταλία και τους Αμερικανούς οργανωτές που αγωνίζονται εκεί.

Πρώτο μέλημα του τεχνικού του ΠΑΟΚ είναι να μπορέσει να βρει τον αντικαταστάτη του Ντάριους Ουάσιγκτον το συντομότερο δυνατό. Αν όχι εν όψει του παιχνιδιού που ακολουθεί το Σάββατο με τον Μακεδονικό στο κλειστό της Νεάπολης τότε σίγουρα για αυτό με την Ολύμπια Λάρισας δεδομένου ότι υπάρχει και η διακοπή της 25ης Μαρτίου που αφήνει ένα διάστημα 10 ημερών.

Ουσιαστικά οι πρώτες επιλογές παραμένουν οι Μπέρλεσον και Κονρόι, αν και ο δεύτερος φαίνεται ότι προτιμά να περιμένει έστω και την τελευταία στιγμή ένα ακόμα 10ήμερο συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Στον ΠΑΟΚ είναι λοιπόν αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τα χρονικά περιθώρια για να συγκεντρώσουν το ποσό που απαιτείται και ειδικά για το μπάι άουτ των 30.000 δολαρίων και ελπίζουν ότι θα το καταφέρουν και μάλιστα σύντομα.

Εκτός πάντως από το θέμα του αντικαταστάτη του Ντάριους Ουάσιγκτον στον ΠΑΟΚ η εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα είναι πολύ σημαντική και για το ιδιοκτησιακό μέλλον της ΚΑΕ. Σήμερα συνεχίστηκε ο έλεγχος του λογιστής του Αλέξανδρου Μαμιδάκη και λογικά αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο ή το αργότερο την Τετάρτη με άμεση προοπτική την απόφαση της οικογένειας μέχρι το τέλος της εβδομάδας ή τις αρχές της επόμενης.

Αυτό που θα πρέπει τέλος να σημειωθεί είναι ότι στον ΠΑΟΚ έχουν και εναλλακτική λύση σε περίπτωση που η οικογένεια Μαμιδάκη πάρει αρνητική απόφαση. Σύμφωνα με τον Διονύση Ψωμιάδη το επόμενο βήμα θα αφορά την προσπάθεια ομαδικής ιδιοκτησίας ένα εγχείρημα όμως που μόνο εύκολο δεν είναι.

Τέλος στα αγωνιστικά η ομάδα του ΠΑΟΚ μετά το χθεσινό ρεπό επέστρεψε από σήμερα στις προπονήσεις ξεκινώντας την προετοιμασία της εν όψει του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Μακεδονικό στο κλειστό της Νεάπολης. Απών της σημερινής ημέρας ο Τζέισον Πάρκερ εξαιτίας του διαστρέμματος που τον ταλαιπωρεί από την περασμένη Πέμπτη και εξελίχθηκε σε υποτροπή το Σαββάτο στο παιχνίδι με το Μαρούσι, ενώ δύσκολα θα προπονηθεί πριν την Τετάρτη ώστε να προφυλαχθεί εν όψει Μακεδονικού.













TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ