ΑΡΗΣ

Το... πύρινο Αλεξάνδρειο

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / PLAY OFF
ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / PLAY OFF MOTIONTEAM

Παρά τα όποια παρατράγουδα υπήρξαν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με τις κροτίδες που έπεσαν, οι φίλοι του Άρη στο σύνολό τους δημιούργησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα και ανέβασαν για τα καλά τα... ντεσιμπέλ (vids)

Η μία όψη του νομίσματος είχε να κάνει με τα παρατράγουδα πριν το ξεκίνημα του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ...

Τα αρκετά καπνογόνα που άναψαν και πολύ περισσότερο τις κροτίδες που έπεσαν στο παρκέ και είχαν σαν αποτέλεσμα να ξεκινήσει καθυστερημένα το παιχνίδι.

Μια συμπεριφορά μερίδας των φίλων του Αρη που μάλιστα είχε ως αποτέλεσμα κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Βαγγέλης Αλεξανδρής να ζητήσει συγγνώμη στον Σούλη Μαρκόπουλο για την συγκεκριμένη στάση τους. Υπήρχε όμως και η άλλη όψη του νομίσματος...

Αυτή που είχε να κάνει με την εξαιρετική αμτόσφαιρα που δημιούργησαν στο σύνολό τους οι οπαδοί των "κιτρίνων". Το Παλέ ήταν γεμάτο στο ματς με τον ΠΑΟΚ, οι φίλοι του Αρη έδωσαν την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες της ομάδας τους ώστε να πάρουν την μεγάλη νίκη επί του "Δικεφάλου" και φρόντισαν να ανεβάσουν... πολύ ψηλά τα ντεσιμπέλ του γηπέδου.

Και επειδή σίγουρα αξίζει να ασχοληθούμε με το δεύτερο σκέλος της παρουσίας των φίλων του Αρη στο Αλεξάνδρειο την Τετάρτη (14/3), παρακάτω πάρτε μια γεύση από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν σε ένα Αλεξάνδρειο που έσφυζε από ζωή και "'έβραζε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ