STOIXIMAN GBL

Γι'αυτόν τον λόγο τιμωρήθηκε με τρεις μήνες απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Το σκεπτικό και η ανακοίνωση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ

EUROLEAGUE 2023-2024 / PLAY OFF /  -  (  / EUROKINISSI)
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στα επίσημα του ΟΑΚΑ πριν από το Game 5 του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι EUROKINISSI SPORTS

Για δυσφήμηση του αθλήματος τιμωρήθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Για δυσφήμηση του αθλήματος "με πράξεις και δηλώσεις του" τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του Game 4 της σειράς των τελικών της Stoiximan Basket League. Το αφεντικό των πράσινων θα μείνει εκτός γηπέδων για τους επόμενους τρεις μήνες, με την ομάδα του να τιμωρείται επίσης με πρόστιμο 50.000 ευρώ. Σύμφωνα με το σκεπτικό του αθλητικού δικαστή, ο Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε για αναρτήσεις του στο Instagram.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ:

"Επιβάλλεται στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ιδιοκτήτη της Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας η ποινή της απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για διάστημα τριών μηνών και χρηματικό πρόστιμο 30.000 ευρώ για τις πράξεις και δηλώσεις του οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, πράξεις που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια και μετά από το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία που διεξήχθη την 7/6/2024".

TAGS STOIXIMAN GBL ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ