ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Το SPORT 24 παρουσιάζει τον Κέβιν Ρότζερς

Τα 24 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τον Κέβιν Ρότζερς του Πανιωνίου από το SPORT 24 (vid)

Αναλυτικά:
1) Το πλήρες όνομα του είναι ο Κέβιν ΛαΤσαρλς Ρότζερς

2) Γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου του 1986 στο Ντάλας

3) Έχει ύψος 2.05 και ζυγίζει 113 κιλά.

4) Φοίτησε στο κολέγιο του Μπέιλορ

5) Και... βγήκε επικοινωνιολόγος

6) Από τη δεύτερη χρονιά του είχε ρόλο βασικού στην ομάδα του κολεγίου έχοντας σταθερά νούμερα ως το τέλος της 4ετής του παρουσίας.

7) Συγκεκριμένα την τελευταία χρονιά είχε 12.6 πόντους με 62% στις βολές, 62% στα σουτ, 7.6 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και 0.8 κοψίματα σε 32 λεπτά συμμετοχής.

8) Αγωνίστηκε στο γυμνάσιο Σάουθ Όουκ Κλιφ στο Ντάλας εντυπωσιάζοντας τους σκάουτερ, που τον συμπεριέλαβαν στα καλύτερα "γυμνασιόπαιδα".

9) Τίτλους τιμής κέρδισε και στο Μπέιλορ. Αναδείχτηκε στην 3η καλύτερη πεντάδα (ως τζούνιορ και σίνιορ) της περιφέρειας Big-12.

10) Είναι ο παίκτης με τις περισσότερες νίκες (64) στην ιστορία του Μπέιλορ,

11) Ακόμη είναι 2ος στα παιχνίδια (118), 2ος στα λεπτά συμμετοχής (3.3448), 7ος στο σκοράρισμα (1.371) και 6ος στα κοψίματα (85).

12) Είναι αριστερόχειρας και παίζει με την ίδια άνεση μέσα κι έξω από το καλάθι

13) Οι ειδικοί θεωρούν ότι μοιάζει πολύ με τον Μάικ Μπατίστ κι ότι θα μπορεί να έχει την ίδια εξέλιξη

14) Το καλοκαίρι δοκιμάστηκε με τους Ιντιάνα Πέισερς. Δείτε το σχετικό βίντεο.



15) Πριν επιλέξει το Μπέιλορ είχε προσφορές από το Τζόρτζια Τεκ, το Κάνσας, το Νορθ Καρολάινα, το Τέξας και το Αριζόνα.

16) Όταν ήταν μικρός η μητέρα του, Ρόντα Ρότζερς, τον έβαλε να γράψει σε ένα χαρτί τους στόχους και τα όνειρα του. "Όλα αφορούσαν το μπάσκετ. Και κατέληγαν σε τρία γράμμα: ΝΒΑ" θυμάται η μαμά Ρότζερς, που κράτησε αυτό το χαρτί μες στη βίβλο.

17) Το κολέγιο του Μπέιλορ είχε στιγματιστεί από τη δολοφονία ενός παίκτη του (σ.σ την εποχή εκείνη έπαιζε ο Κένι Τέιλορ που πέρασε από τον Κολοσσό και τον Άρη) και πολλοί είχαν "μαυρίσει" το συγκεκριμένο σχολείο. Για τον Ρότζερς, όμως, αυτό δεν έπαιζε κανένα ρόλο. "Έτσι ήθελα και το έκανα" θυμάται.

18) "Ο Κέβιν αποτελούσε πάντα παράδειγμα προς μίμηση στην προπόνηση, αλλά και στα παιχνίδια. Ήταν πρότυπο για τους νέους παίκτες. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης κι ένα πολύ καλό παιδί" σχολίασε ο προπονητής του Σκοτ Ντρου σε συνέντευξη του στο site superbasket.gr.

19) Πέρασε το καλοκαίρι κάνοντας προπονήσεις με τον Ντάριλ Άρθουρ του Μέμφις (σ.σ επιλέχτηκε στο Νο27 του ντραφτ). Αυτός ήταν που του άνοιξε το δρόμο της προοτπικής για το ΝΒΑ.

20) Ο Ρότζερς στη σίνιορ χρονιά του οδήγησε το κολέγιο σε ρεκόρ νικών στην 103χρονη ιστορία του κολεγίου, που είναι γνωστό για την... παραγωγή πολιτικών.

21) Μάλιστα εκείνη τη χρονιά το Μπέιλορ πήρε και την πρώτη του νίκη στην post-season μετά από 59 ολόκληρα χρόνια. "Τόσο δεν είναι ούτε η γιαγιά μου" έλεγε για πλάκα ο Ρότζερς.

22) Καρφώνει θεαματικά



23) Παρακολουθείστε χαρακτηριστικές φάσεις από το παιχνίδι του Μπέιλορ. Ο Ρότζερ φοράει το Νο23.

24) Πάρτε μια γεύση από τις ικανότητες του Ρότζερς






















































TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ