ΑΡΗΣ

Το SPORT 24 στο Αλεξάνδρειο

Το SPORT 24 στο Αλεξάνδρειο
Φίσκα Αλεξάνδρειο (πονάς Τριαντάφυλλε;)

Το SPORT 24 μεταφέρει το κλίμα από το θερμότατο Αλεξάνδρειο και το παιχνίδι Άρης-Ολυμπιακός

*Με δέκα λεπτά καθυστέρηση άρχισε το παιχνίδι, καθώς οι οπαδοί του Άρη πέταξαν χιλιάδες χαρτάκια στο παρκέ, δημιουργώντας εκπληκτική ατμόσφαιρα. Πολλά χαμόγελα από τον Ματσόν και τους τρεις διαιτητές που παρακολουθούσαν τις αντιδράσεις του κόσμου.
* Μισή ώρα πριν από το τζάμπολ και οι κερκίδες του Αλεξανδρείου δεν είχαν ακόμα γεμίσει με τους φόβους της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης να επιβεβαιώνονται.

* Παρόλα αυτά μέχρι το τζάμπολ συνεχιζόταν η είσοδός τους αλλά το sold out αποφεύχθηκε.

* Περίπου 3.500 φίλαθλοι του Άρη βρέθηκαν τελικά στις κερκίδες του Αλεξανδρείου για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

* Παρών στην θύρα των επισήμων ο πατέρας του Τζερεμάια Μάσεϊ μαζί με την σύζυγο του γιου του αλλά και τον εγγονό του.

* Μέσα σε αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους του Άρη έγινε η είσοδος των παικτών του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο σε αντίθεση με το ζεστό χειροκρότημα με το οποίο υποδέχτηκαν τους παίκτες της ομάδας τους.

* Ο διευθύνων σύμβουλος του Μακεδονικού, Γιάννης Καχριμάνης, ήταν παρών στην δεύτερη σειρά της θύρας των επισήμων ενώ ακριβώς πίσω του ο Πατριάρχης του ελληνικού μπάσκετ, Ανέστης Πεταλίδης.

* Στο δεκάλεπτο πριν από το τζάμπολ μπήκε στο παρκέ του Αλεξανδρείου ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πίνι Γκέρσον, σε αντίθεση με τον συνεργάτη του, Γιάννη Σφαιρόπουλο, και τον μάνατζερ των «ερυθρολεύκων», Σταύρο Ελληνιάδη.

* Αντρέα Ματσόν και Θανάσης Παπαχατζής είχαν μια τελευταία κουβέντα λίγο πριν το τζάμπολ με την απουσία του κλινήρη Δημήτρη Νικολαϊδη να είναι κάτι παραπάνω από αισθητή.

* Μία μέρα μετά το ότι έγινε χθες στην Πάτρα και στο περιθώριο του παιχνιδιού ανάμεσα στην Ολυμπιάδα και την ΑΕΚ ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης, βρέθηκε στο Αλεξάνδρειο.

* Δίπλα από τον πάγκο του Άρη παρακολούθησε το ντέρμπι ο Μαχμούντ Αμπντούλ Ραούφ μαζί με τους νεαρούς Σκορδίλη και Καραβανά.


















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ