ΠΑΟΚ

Το SPORT 24 στο Αλεξάνδρειο

Το SPORT 24 στο Αλεξάνδρειο
Αλεξάνδρειο-οπαδοί

Το SPORT 24 βρίσκεται στο Αλεξάνδρειο και σας μεταφέρει το κλίμα πριν το μεγάλο ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ

*Υπήρξε διευθέτηση του ζητήματος που δημιουργήθηκε με τον Τάκη Πανελούδη, αφού ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Θανάσης Τζεβελέκης, συνομίλησε μαζί του και ξεκαθάρισε την κατάσταση. Ο κύριος Πανελούδης, μετακινήθηκε και κάθισε λίγο πιο πάνω στην εξέδρα, δίπλα στον Τάκη Καρατζουλίδη. Στα καθίσματα πίσω από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, είναι ακόμα μερικά μέλη της διοίκησης, αλλά και ο Μπάνε Πρέλεβιτς.

*Ατμόσφαιρα Ευρωλίγκα στο Αλεξάνδρειο, πέντε λεπτά πριν την έναρξη του ματς. Ελάχιστες θέσεις άδειες.

*Στη συνέχεια, 18.41 πριν την έναρξη του παιχνιδιού, μπήκε και ο Άρης, μέσα σε αποθέωση από την εξέδρα, που τον κάλεσε να... νικήσει τον "Δικέφαλο".

*Φραστικό επεισόδιο με οπαδό του Άρη, είχε ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Τάκης Πανελούδης, κατά την είσοδό του στην κερκίδα, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση και αποδοκιμασίες.

*Μισή ώρα πριν το τζάμπολ, έκανε την εμφάνισή της στο παρκέ για το καθιερωμένο ζέσταμα, η αποστολή του ΠΑΟΚ, που αποδοκιμάστηκε έντονα κατά την είσοδό του.

*Το ντεμπούτο του κάνει στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, σε ένα παιχνίδι που αρχικά ήταν να γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

*Ο "τίγρης" αντιμετωπίζει για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν τον Άρη, αφού βρέθηκε απέναντί του ως πρπονητής της ΑΕΚ, σε ένα ματς για το Πρωτάθλημα κι ένα για το Κύπελλο.

*Ο καινούριος κόουτς του ΠΑΟΚ, είχε χειραψία με τον βοηθό του Ματσόν, κύριο Νικολαΐδη, καθώς και με τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ των "κιτρίνων".

*Στη θέση του Κέβιν Φλέτσερ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη, ο νεαρός Σκορδίλης.

*Ο Αμερικανός σέντερ, θα παρακολουθήσει με πολιτικά τον αγώνα από τον πάγκο αλλά αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

*Στη θέση του, ο Αντρέα Ματσόν, θα ψάξει κοινοτικό για αρχή και σε περίπτωση που εκδοθεί το σλοβακικό διαβατήριο, του Τζερεμάια Μάσεϊ, ενδέχεται να ασχοληθεί και με την αγορά εκτός Ευρώπης.

*Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, αφενός ο Άρης για να διατηρηθεί στην δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου και αφετέρου, ο ΠΑΟΚ, για να ελπίζει στην τετράδα.

*Δεν έλειψαν ουκ ολίγα συνθήματά κατά του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Ορφανού.























TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ