ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

To SPORT 24 στο Αλεξάνδρειο

To SPORT 24 στο Αλεξάνδρειο
Αλεξάνδρειο

To SPORT 24 μεταφέρει το κλίμα πριν τον τρίτο ημιτελικό ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό

* Οι φίλαθλοι του Άρη βρίσκονταν πριν από τις 17:30 στον περίγυρο του Αλεξανδρείου και με το που άνοιξαν οι πόρτες άρχισαν να μπαίνουν στις κερκίδες.
* Το ότι είχε συμβεί την Πέμπτη στο δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς και το ότι συνέβη στο 31΄ δεν μπορούσε και όπως φάνηκε άλλωστε να αφήσει αδιάφορους τους φιλάθλους του Άρη.

* Οι Ζίζιτς και Μπάρλος που ήταν εκ των πρωταγωνιστών από πλευράς Ολυμπιακού στην ένταση με τους Μάσεϊ αλλά κυρίως με τον Σκέιλς βρέθηκαν στο επίκεντρο των αποδοκιμασιών.

* Ήταν χαρακτηριστικό το κοντράστ στην είσοδο των παικτών των δύο ομάδων. Από την μία ου στους παίκτες του Ολυμπιακού και από την άλλη ζεστό χειροκρότημα στους παίκτες του Άρη.

* Πρώτος από τους παίκτες του Άρη ήταν ο Σιμόνας Σεραπίνας που είχε βγει για ζέσταμα και κάποια σουτ με τον διεθνή Λιθουανό φόργουορντ λίγες ώρες πριν το τζάμπολ να τόνιζε πως: «Θα γίνει πόλεμος», αναφερόμενος στο τρίτο παιχνίδι της σειράς.

* Ακόμα και ο Ράιαν Στακ τα άκουσε από τους φιλάθλους του Άρη όταν μπήκε για ζέσταμα με τον Αμερικανό με το διαβατήριο από τα Σκόπια και μέχρι το καλοκαίρι να έριξε μια γρήγορη ματιά στο ταβάνι.

* Εκεί δηλαδή όπου βρίσκονταν τα λάβαρα με τους 21 τίτλους του Άρη δύο από τους οποίους στην κατάκτησή τους συνέβαλε και ο ίδιος. Των δύο τελευταίων. Του Champions Cup της FIBA τον Μάιο του 2003 και του Κυπέλλου Ελλάδος στο Final Four της Λαμίας τον Φεβρουάριο του 2004.

* Ο Παναγιώτης Καραβανάς ήταν ο παίκτης του Άρη που επιλέχτηκε από τον Αντρέα Ματσόν για να καλύψει στην 12άδα το κενό του τιμωρημένου Άλεξ Σκέιλς.

* «Μπείτε μέσα και πολεμήστε, μην ασχοληθείτε με τα νούμερά σας παρά μόνο το πώς θα φθάσουμε στο 2-1». Ταδε έφη ο Αντρέα Ματσόν στους παίκτες του πριν από την έναρξη της χθεσινής προπόνησης και όπως ήταν φυσιολογικό τους επανέλαβε και πριν την έξοδό τους στο παρκέ.

* «Μας περιμένει μία ζεστή ατμόσφαιρα», επεσήμανε ο Κέβιν Φλέτσερ έχοντας και ο Αμερικανός πάρει το μήνυμα για την ατμόσφαιρα που αναμενόταν να επικρατήσει στο Αλεξάνδρειο.

* Πεν, Άκερ, Ντόμερκαντ και Βασιλόπουλος ήταν οι τελευταίοι παίκτες του Ολυμπιακού που αποχώρησαν από το παρκέ για τα αποδυτήρια και τις τελευταίες οδηγίες του Πίνι Γκέρσον.

* 18:30. Μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες, πριν ακόμα ξεκινήσει, έγινε η είσοδος του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο με πρώτο τον Παπαμακάριο και τελευταίο τον Μπάρλο.

* 18:31. Αμέσως μετά αυτή του Άρη μέσα σε ένα ζεστό χειροκρότημα με πρώτο τον Καστλ και τελευταίο τον Τσαλδάρη και τον Παντελιάδη όπως συνηθίζει να κάνει τον σταυρό του.

* Ο Σκέιλς που σήμερα θα εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του από την αποβολή του την Πέμπτη στο ΣΕΦ και στον δεύτερο αγώνα της σειράς παρακολούθησε το παιχνίδι μαζί με τον νεαρό Γάη Σκορδίλη από την δεύτερη σειρά της θύρας των επισήμων.

* Ο Αμερικανός γκαρντ πριν από το τζάμπολ βρέθηκε στα αποδυτήρια ακούγοντας με την σειρά του τις τελευταίες οδηγίες του Αντρέα Ματσόν στον δρόμο προς το 2-1 ενώ παρακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος από το ζέσταμα των συμπαικτών του από τον πάγκο.

* Σάββας Καμπερίδης και Αντώνης Ασημακόπουλος που την περσινή χρονιά ήταν παίκτες του Άρη παρακολούθησαν το χθεσινό παιχνίδι από την θύρα των επισήμων.

* Μήνυμα προστασίας από υβριστικά συνθήματα ακούστηκε στις 18:38 από τα μεγάφωνα του Αλεξανδρείου από εκπρόσωπο του SUPER 3.

* «Ξέρετε όλοι ότι το ματς είναι δύσκολο και πρέπει να τους βοηθήσουμε. Το ξέρουν και οι παίκτες ότι πρέπει να κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν. Επειδή είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσουν και τους ξέρετε καλά, δεν πρέπει να γίνει το παραμικρό και ξέρετε τι εννοούμε γιατί εμείς ξέρουμε να παίρνουμε τα ματς αλλιώς», ήταν το μήνυμα που ακούστηκε

* 18:39. Έκανε την εμφάνισή του το διαιτητικό τρίο των κ.κ. Μουζάκη, Τανατζή και Κουκουλεκίδη.



































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ