ΑΡΗΣ

Το SPORT 24 στο Αλεξάνδρειο

Το SPORT 24 στο Αλεξάνδρειο
ΑΡΗΣ ΟΠΑΔΟΙ

Το SPORT 24 σας μεταφέρει το κλίμα απο το Αλεξάνδρειο πριν τον πέμπτο ημιτελικό, Άρης-Ολυμπιακός

Τα τελευταία εισιτήρια που είχαν απομείνει για τον σημερινό αγώνα και δίνονταν από το πρωί από το εκδοτήριο του Αλεξανδρείου δεν άργησαν και αυτά να τελειώσουν.
Παρόλα αυτά όμως και το γεγονός ότι δεν υπήρξε έγκαιρη ενημέρωση sold out μόνο λίγοι δεν ήταν εκείνοι που άρχισαν να φθάνουν και να αναζητούν απεγνωσμένα ένα μαγικό χαρτάκι.

Το σημερινό sold out ήταν το δεύτερο στην φετινή χρονιά σε αγώνα πρωταθλήματος μετά από εκείνο με τον Παναθηναϊκό.

Οι φίλαθλοι του Άρη έχουν αρχίσει ήδη να μαζεύονται από τις 16:00 στο κυλικείο του Αλεξανδρείου ψηφίζοντας φραπέ, μπύρα και σάντουιτς.

16:50. Το πούλμαν της αποστολής του Ολυμπιακού έφθασε στο Αλεξάνδρειο με τους παίκτες των «ερυθρολεύκων» να δέχονται όπως ήταν επόμενο τις πρώτες αποδκιμασίες.

Εκείνος που φρόντισε να τις αντιμετωπίσει με ένα χαμόγελο ήταν ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης.

17:05. Ο Άρβιντας Ματσιγιάουσκας δεν άντεξε να κάτσει πάνω από δέκα λεπτά στα αποδυτήρια και βγήκε αμέσως για το πρώτο ζέσταμα.

Όπως ήταν επόμενο οι πρώτοι φίλαθλοι του Άρη που βρίσκονταν ήδη στις κερκίδες ασχολιόντουσαν μαζί του.

Την ίδια ώρα οι μαζορέτες του Άρη συνέχιζαν την προθέρμανσή τους στο βοηθητικό γήπεδο του Αλεξανδρείου.

Όπως το πρωί της περασμένης Κυριακής λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του τρίτου αγώνα της σειράς έτσι και σήμερα ο Πίνι Γκέρσον πήγε τους παίκτες του για προπόνηση που έγινε στο κλειστό των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη.

17:13. Μανόλης Παπαμακάριος και Άντριγια Ζίζιτς με την εμφάνισή τους στο παρκέ του Αλεξανδρείου γίνονται αποδέκτες έντονων αποδοκιμασιών.

17:14. Πριν κοπάσουν ένα λεπτό μετά ήταν η σειρά του Σιμόνας Σεραπίνας με τον διεθνή Λιθουανό φόργουορντ του Άρη να έγινε αποδέκτης ενός ζεστού χειροκροτήματος.

17:17. Απαρατήρητος πέρασε ο Σκούνι Πεν αφού την ίδια ώρα μπήκε από απέναντι ο Μάικ Ουίλκινσον που χειροκροτήθηκε.

17:21. Κάτι ανάλογο συνέβη και με τους Δημήτρη Τσαλδάρη και Γιώργο Καλαϊτζή με τον πρώτο μάλιστα να χειροκροτεί με σηκωμένα τα χέρια παρότρυνε τον κόσμο να ζεσταθεί.

17:24. Η εμφάνιση του μάνατζερ των «ερυθρολεύκων», Σταύρου Ελληνιάδη, έγινε και με το παραπάνω αισθητή από τους φιλάθλους.

17:30. Σύντομο τετ α τετ μεταξύ του εντεταλμένου συμβούλου της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, με τον μάνατζερ του Ολυμπιακού, Σταύρου Ελληνιάδη, και του γενικού διευθυντή της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Χρήστο Σταυρόπουλο.

17:31. Ο Σάββας Ηλιάδης μπαίνει στο παρκέ και όπως κάθε φορά γνωρίζει την αποθέωση.

17:35. Η σειρά του Τζερεμάια Μάσεϊ στην εμφάνιση του οποίου οι φίλαθλοι του Άρη σηκώθηκαν όρθιοι, άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά «Άρη ολέ» με τον Αμερικανό φόργουορντ να πηγαίνει και να χαιρετά τους Ντόμερκαντ και Πεν σε ένα όμορφο στιγμιότυπο.

Με ειδικό νάρθηκα στην μύτη και όχι με προστατευτική μάσκα θα αγωνιστεί τελικά ο Χρήστος Χαρίσης μετά τον τραυματισμό του διεθνή πλέι μέικερ του Ολυμπιακού στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς με τον Άρη την Τετάρτη στο ΣΕΦ.

O μάνατζερ της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Σταύρος Ελληνιάδης, ζήτησε πριν από το τζάμπολ να μην τοποθετηθεί κάποιος δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης πίσω από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

17:58. Οι παίκτες του Άρη περνούν την φισούνα του Αλεξανδρείου και γνωρίζουν την αποθέωση.

17:59. Αμέσως μετά η σειρά αυτών του Ολυμπιακού μέσα σε αποδοκιμασίες.

18:00. Η ευχάριστη έκπληξη της ΚΑΕ Άρης ακούει στο όνομα του Νικολάι Πάντιους που εμφανίστηκε μαζί με την γυναίκα του Άννα και κάνοντας με το δεξί της χέρι το νεύμα της νίκης έδωσε το έναυσμα στην κερκίδα.

Μισή ώρα πριν από το τζάμπολ και στις κερκίδες του Αλεξανδρείου δεν πέφτει καρφίτσα με τους φιλάθλους του Άρη να έχουν δημιουργήσει την δική τους ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

«Ξέρετε τι πρέπει να κάνουμε και ξέρετε τι δεν πρέπει να κάνουμε». Τάδε έφη από τα ηχεία του Αλεξανδρείου εκπρόσωπος του SUPER 3 δίνοντας το σύνθημα να συνεχιστεί το πάρτι στις κερκίδες.

Με γεμάτες τις τσέπες αφού χθες μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης οι παίκτες του Άρη ενημερώθηκαν να πάνε στα γραφεία για να πληρωθούν θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στον πέμπτο αγώνα της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ.

18:11. Το διαιτητικό τρίτο των Πιτσίλκα, Βορέαδη και Μαστραφτσή κάνει την εμφάνισή του στο παρκέ με τις αποδοκιμασίες να πέφτουν πάνω στον δεύτερο.

18:12. Δύο φίλαθλοι του Άρη εκπρόσωποι του SUPER 3 με ένα τύμπανο φρόντισαν από την πλευρά τους να ξεσηκώσουν σε ακόμα μεγαλύτερο την ήδη ζεστή ατμόσφαιρα.

Και η «Μαρία η άσχημη» στο Αλεξάνδρειο. Παρών στην πρώτη σειρά των επισήμων και δίπλα στον Νικολάι Πάντιους με κίτρινο φανελάκι ο Άνθιμος Ανανιάδης που υποδύεται τον Αλέξη.

18:21. Με τα συνθήματα «Άρη εσύ θα προκριθείς» και «Κιτρινόμαυρη μαστούρα είσαι εσύ» οι φίλαθλοι του Άρη έδωσαν στους παίκτες της ομάδας τους το σύνθημα για το 3-2.

18:27. Το διαιτητικό τρίο και πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Πιτσίλκας δείχνει τρία όσα και τα λεπτά που απομένουν για το τζάμπολ του πέμπτου αγώνα της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο.


























































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ