ΑΡΗΣ

To SPORT 24 στο Αλεξάνδρειο

To SPORT 24 στο Αλεξάνδρειο
Οπαδοί

To SPORT 24 βρίσκεται στο Αλεξάνδρειο και σας μεταφέρει την ατμόσφαιρα πριν από το Άρης-Μιλάνο

* Ένα παιχνίδι που φέρνει στις μνήμες όλων αναμνήσεις από τα μεγάλα παιχνίδια στο τότε Κύπελλο Πρωταθλητριών τόσο στον δρόμο της παρουσίας στον όμιλο, σε αυτόν αλλά και στο Final Four της Γάνδης το 1988.
* Παιχνίδια με μεγάλους πρωταγωνιστές από πλευράς Άρη του Γκάλη και Γιαννάκη με προπονητή τον Γιάννη Ιωαννίδη και από πλευράς της τότε Τρέισερ Μιλάνο τους Μάκαντου και Ντ΄ Αντόνι.

* Από την θύρα των επισήμων μισή ώρα και πλέον πριν το τζάμπολ του παιχνιδιού βρέθηκε για να το παρακολουθήσει ο άλλοτε τεχνικός της γερμανικής Άλμπα Βερολίνου ο Γερμανός Χένρικ Ρεντλ.

* 21:02. Η Αρμάνι Τζινς Μιλάνο κάνει την εμφάνισή της στο παρκέ του Αλεξανδρείου.

* 21:04. Η ώρα του Άρη για την δική του είσοδο μέσα σε ένα ζεστό χειροκρότημα από τους φιλάθλους της ομάδας που βρίσκονταν ήδη στις κερκίδες.

* Για ένα ακόμη φετινό παιχνίδι του Άρη στην Ευρωλίγκα ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Μάρκο Αουρέλιο δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο Αλεξάνδρειο μαζί με την σύζυγο και την κόρη του.

* Επιστροφή για τον Καλούντιο Κολτεμπέλα στο Αλεξάνδρειο την φορά ως αντιπάλου του Άρη την φορά αυτή όμως όχι ως παίκτη της ΑΕΚ ή του ΠΑΟΚ αλλά ως βοηθού του Ατίλιο Κάγια στην τεχνική ηγεσία της Αρμάνι Τζινς Μιλάνο.

* Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του Άρη, Χάρης Παπαγεωργίου, έκανε τον σχολιασμό για την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

* Για μία ακόμη μέρα δεν υπήρξε η παραμικρή εξέλιξη στο θέμα της παραλαβής του σλοβάκικου διαβατηρίου του Τζερεμάια Μάσεϊ.

* Στον Άρη έχουν εναποθέσει πλέον όλες τους τις ελπίδες για αύριο αφού σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι ο Ρέισον Τέρι θα συνεχίσει να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.

* Απλά γιατί ο Μάσεϊ δεν θα αποκτήσει το δικαίωμα να αγωνίζεται ως κοινοτικός κι ο Τέρι να μην καλύπτει την θέση του δεύτερου ξένου με συνέπεια να κινδυνεύει να χάσει και το παιχνίδι της Κυριακής με το Μαρούσι στο κλειστό του Αγίου Θωμά.


















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ