ΑΡΗΣ

Το SPORT 24 στο Αλεξάνδρειο

Το SPORT 24 στο Αλεξάνδρειο
Αλεξάνδρειο

To SPORT 24 βρίσκεται στο Αλεξάνδρειο για το ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό

* Το ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής μεταξύ δύο εκ των εκπροσώπων μας στην Ευρωλίγκα χαρακτηρίζεται από τρία σερί που καλείται να «σπάσει» ταυτόχρονα ο Άρης και να συνεχίσει με την σειρά του ο Παναθηναϊκός.
* Το φετινό 16-0 του Παναθηναϊκού από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος αλλά και το 16-0 επί του Άρη με την τελευταία νίκη των «κίτρινων» να ήταν την περίοδο 2001-2002 με προπονητή τον Μίλαν Μίνιτς με σκορ 87-83 και πάλι στο Αλεξάνδρειο.

* Όσο για το τρίτο ρεκόρ έχει να κάνει με το αρνητικό σερί του Άρη που μετράει έξι συνεχόμενες ήττες, τρεις σε Ελλάδα – δύο σε πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο – και τρεις στην Ευρωλίγκα.

* 15:25. Το πούλμαν που μεταφέρει την αποστολή του Παναθηναϊκού μόλις έχει φθάσει στο Αλεξάνδρειο.

* Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Δημήτρης Ιτούδης προτιμούν να πάνε απευθείας στον πάγκο της ομάδας την στιγμή που στο παρκέ βρίσκονταν οι μαζορέτες του Άρη για το δικό τους ζέσταμα.

* 15:46. Γιώργος Καλαϊτζής και Δημήτρης Τσαλδάρης είναι οι δύο πρώτοι παίκτες του Άρη που βγαίνουν από την φυσούνα των αποδυτηρίων.

* Ακολουθεί ο Τέρι και εν συνεχεία ο Μπόισα που έχει μία σύντομη κουβέντα με τους Ζίζιτς και Πρκάτσιν στο κέντρο του γηπέδου και αμέσως μετά με τον Μπετσίροβιτς.

* Ο Σάββας Ηλιάδης προτιμάει αντί για σουτ να κάνει ασκήσεις την ίδια ώρα που ο Ρεϊσόν Τέρι επιχειρούσε τρίποντα με έναν μικρό φίλαθλο του Άρη να του δίνει την μπάλα.

* Καλαϊτζής και Αλβέρτης έστω και για πολύ λίγο είχαν την ευκαιρία για ένα σύντομο τετ α τετ με τους δύο να συνδέονται από στενή φιλία από την κοινή τους παρουσία στον Παναθηναϊκό για δέκα χρόνια.

* Στις κερκίδες του Αλεξανδρείου βρέθηκαν μία ώρα και πλέον πριν από το τζαμπολ του ντέρμπι η σύζυγος του τεχνικού του Άρη, Γκόρντον Χέρμπερτ, μαζί με τους δύο γιους τους.

* Μάσεϊ και Μπατίστ αφού πρώτα χαιρέτησαν ο ένας τον άλλον και τα είπαν αποχώρησαν τελευταίοι για τις ομάδες τους στα αποδυτήρια.

* 16:27. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο μέσα σε αποδοκιμασίες.

* 16:29. Η σειρά των παικτών του Άρη μέσα σε χειροκρότημα.

* Από την θύρα των επισήμων παρακολούθησαν το παιχνίδι ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης, αλλά και ο κολυμβητής της ομάδας του Άρη, Άρης Γηργοριάδης.































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ