ΜΠΑΣΚΕΤ

Το SPORT 24 στο ΟΑΚΑ

Το SPORT 24 στο ΟΑΚΑ
ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός εναντίον Ρεθύμνου στον τελικό του κυπέλλου και το SPORT 24 μεταδίδει... Κι όμως επεισόδια στις εξέδρες!

17:30Από νωρίς οι Ρεθυμνιώτες φίλαθλοι έχουν αρχίσει να γεμίζουν το κλειστό του ΟΑΚΑ. Πανό από το Ρέθυμνο αλλά και από χωρία της Κρήτης έχουν κάνει την εμφάνιση τους.

17:40 To κρητικό συκγρότημα του Γιώργου Κονταρού δίνει “κρητικό” αέρα στο κλειστό μπάσκετ του ΟΑΚΑ

18:00Αρχίζουν και συγκεντρώνονται οι φίλοι του Παναθηναϊκού στο γήπεδο μια ώρα πριν την έναρξη του τελικού.

18:05 κάνει την εμφάνιση του ο βολεϊμπολίστας των “Πράσινων” Αμαράν Ντάντε και κάποιοι φίλαθλοι που τον αντιλαμβάνονται ξεσπoύν σε χειροκροτήματα

18:15 o κύριος όγκος των φιλάθλων του Παναθηναϊκού φτάνει σιγά σιγά και γεμίζει τις εξέδρες

18:25 Οι παίκτες του Παναθηναϊκού βγαίνουν εν μέσω χειροκροτημάτων από τους οπαδούς τους

18:30 Mια πολύ όμορφη και σπάνια στιγμή. Οι παίκτες του ΑΓΟΡ βγαίνουν και χειροκροτούνται και από τις δυο πλευρές. Καθολική αναγνώριση για αυτή την επιτυχία.

18:45 Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουν γεμίσει το ένα πέταλο του ΟΑΚΑ και ήδη έχουν αρχίσει να θερμαίνουν το κλίμα εν όψε του Τζάμπολ.Ιδιαίτερα εκδηλωτικοί και οι Ρεθυμνιώτες όμως. Η μάχη της εξέδρας έχει ήδη αρχίσει!

19:55 : NΤΡΟΠΗ!Μια γιορτή του μπάσκετ είπαν κάποιοι αλλά η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως. Μετά τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του "αιώνιου" κάποιος φίλαθλος από αυτους του ΑΓΟΡ αντέδρασε και απο εκεί και πέρα εκτυλίσσονται στιγμές ντροπης για μια τέτοια ομαδα,ένα τέτοιο τελικό...Μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού επιτέθηκε σε αυτούς του ΑΓΟΡ και το παιχνίδι διεκόπη για λίγα λεπτά μέχρι την επέμβαση διμοιρίας των ΜΑΤ

20:55 To παιχνίδι οδεύει προς τη λήξη του και οι οπαδοί του "Τριφυλλιού" εν χορώ πανηγυρίζουν το πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Το παιχνίδι τελειώνει με ενα εκπληκτικό standing ovation ολόκληρου του γηπέδου για τους παίκτες του ΑΓΟΡ. Οι ανεγκέφαλοι οι οποίοι δημιούργησαν τις φασαρίες αμέτοχοι κοίταζαν τον αθλητισμό να τους κερδίζει...

H μεγαλύτερη επιβράβευση για τους παίκτες του ΑΓΟΡ ήρθε όχι μόνο από το σημαντικότατο ΟΛΕ των φιλάθλων του αλλά και από τους "Πράσινους".





















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ