ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το SPORT 24 στο ΟΑΚΑ

Το SPORT 24 στο ΟΑΚΑ
OAKA

Μία ώρα πριν τον πρώτο τελικό, ΠΑΟ-ΟΣΦΠ, το SPORT24 σας μεταδίδει το κλίμα

18:45: O αγώνας αρχίζει...

18:42: Μία γρήγορη βόλτα στα αποδυτήρια πηγαίνει ο Νίκος Χατζηβρέττας και έντονες αποδοκιμασίες στο ξεκίνημα της παρουσίασης του Ολυμπιακού. Χειροκροτήματα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

18:31: Να και ο Πίνι Γκέρσον στο παρκέ, έντονες αποδοκιμασίες και για τους διαιτητές που ακολούθουν. Το πρώτο όνομα του ΟΑΚΑ, όμως, βγήκε τελευταίο και αποθεώθηκε. Ο λόγος φυσικά, για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

18:30: Σίγουρα δεν θα γεμίσει το ΟΑΚΑ, αφού 10 λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης, μεγάλο μέρος των κερκίδων, είναι άδειο.

18:27: Το "πράσινο" ζέπελιν κυκλοφορεί ανέμελο στον ουρανό του ΟΑΚΑ. Το ίδιο και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος γύρω από το γήπεδο.

18:23: Περνώντας μέσα από το κέντρο του γηπέδου, κατευθύνθηκε στον πάγκο και ο Σταύρος Ελληνιάδης, που σαν άλλος Τόλης Βοσκόπουλος, έκανε εμφάνιση με κόκκινο μαντήλι. Τα άκουσε φυσικά από τους φανατικους του Παναθηναϊκού.

18:17: Και ο Ολυμπιακός στο παρκέ. Καμία επιδοκιμασία. Λογικό. Στην Ελλάδα είμαστε...

18:14: Ο Παναθηναϊκός πάτησε παρκέ και ο κόσμος ξύπνησε. Όλοι φοράνε άσπρα μπλουζάκια προθέρμανσης. Ο Αλβέρτης ξεχωρίζει. Φοράει πράσινο.

18:06: Μάλλον τελευταία στιγμή θα φτάσουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Πάντως η ζήτηση των εισιτηρίων ήταν μεγάλη, οπότε περιμένουμε αρκετό κόσμο.

18:00: Ο Ζίζιτς φοράει την κόκκινη φόρμα. Βέβαια, είναι λίγες οι πιθανότητες συμμετοχής του, αλλά σε περίπτωση μεγάλης ανάγκης, όλα μπορούν να συμβούν.

17:52: Aπό πλευράς κόσμου, είναι χαλαρά τα πράγματα ακόμα. Περισσότερος κόσμος έχει μαζευτεί στη γνωστή... γωνία των φανατικών του Παναθηναϊκού, ενώ ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, κάνει τις γνωστές του βόλτες στα επίσημα προσπαθώντας να τακτοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες.

17:45: Γιαβτόκας, Τομάσεβιτς, Ντικούδης, Σάκοτα και Αλβέρτης, κάνουν τα σουτάκια τους από πλευράς Παναθηναϊκού, ενώ από την άλλη πλευρά, έκαναν την εμφάνισή τους στο παρκέ οι Ματσιγιάουσκας, Ζίζιτς και Παπαμακάριος.

17:37: Στο ΟΑΚΑ έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού, συνοδεία πολλών αστυνομικών. Ήρεμα τα πράγματα και χωρίς πολλές φασαρίες, αν και ωραία θα ήταν κάποτε στην Ελλάδα, ο εκάστοτε "αιώνιος", να μπορούσε να φτάνει στην έδρα του αντιπάλου, λίγο πιο χαλαρά.


























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ