EUROLEAGUE

Το SPORT 24 στο ΟΑΚΑ

Το SPORT 24 στο ΟΑΚΑ
ΟΑΚΑ

Από νωρίς στο ΟΑΚΑ το Sport24.gr που σας μεταφέρει το κλίμα πριν από το ματς με την Παρτίζαν

19:25: Άδειο και σκοτεινό το ΟΑΚΑ μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Μόνος του στις θέσεις των επισήμων ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, έχει τηλεφωνική συνομιλία.

19:29: Ξεκινάει η μουσική για να μας ξυπνήσει λιγάκι στο γήπεδο, αφού από κόσμο ακόμα τίποτα.

19:30: Ακόμα και οι δημοσιογράφοι που κανονικά έρχονται πρώτοι απ' όλους στο γήπεδο, φαίνεται ότι έχουν καθυστερήσει από την κακοκαιρία και την κίνηση στους δρόμους. Άλλωστε είναι γνωστές οι αντιδράσεις των κορυφαίων Ελλήνων οδηγών μόλις δουν μία στάλα βροχή...

19:37: Εμείς για να περάσει η ώρα ξεφυλλίζουμε το επίσημο "Match program" της ΚΑΕ για το παιχνίδι με την Παρτίζαν, το οποίο έχει στο εξώφυλλο τον Μίλενκο Τέπιτς.

Σ' αυτό φιλοξενούνται όπως πάντα τα ρόστερ των δύο αντιπάλων, η κλήρωση του φετινού Top-16, αφίσα του Μίλενκο Τέπιτς, εικόνες από την κοπή της πίτας της ομάδας, δύο λόγια για το τελευταίο ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στον Κολοσσό και συνέντευξη του Τέπιτς.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σέρβος άσος που θα βρεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του: " Σίγουρα πρόκειται για μία ιδιαίτερη κατάσταση για μένα και ένα περίεργο παιχνίδι. Έχω να θυμηθώ πάρα πολλά από τον καιρό που αγωνίστηκα στην Παρτίζαν. Πέρασα μερικά πολύ όμορφα χρόνια. Τώρα όμως είμαι στον Παναθηναϊκό και θα κάνω τα πάντα, όπως κάθε φορά, προκειμένου η ομάδα μου να πάρει τη νίκη και να πετύχει τους στόχους της".

Για το Top-16 είπε: " Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας αυτό με την Παρτίζαν. Περιμέναμε να ξεκινήσει το Top-16. Είναι το πρώτο παιχνίδι για τη νέα φάση της Ευρωλίγκας και θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη. Ειδικά τώρα που παίζουμε μέσα στην έδρα μας και μπροστά στον κόσμο μας. Έχουμε πολύ καλό πρόγραμμα και θέλουμε να το εκμεταλλευθούμε. Η Παρτίζαν είναι πολύ καλή ομάδα, μπορεί να μην παίζει ο Μάριτς, αλλά δεν ήρθε εδώ για να χάσει και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί".

Αναφορικά με αυτά που πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να νικήσει, είπε: " Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης. Να συνεχίσουμε στους ρυθμούς που έχουμε πιάσει το τελευταίο διάστημα. Έχουμε αρχίσει και παίζουμε καλά, αλλά σίγουρα μπορούμε πολύ καλύτερα. Θέλουμε την πρώτη θέση του ομίλου μας".

Στον κόσμο είπε: " Θέλω να του ζητήσω να είναι στο πλευρό μας σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και να μας βοηθήσει για να πετύχουμε τον στόχο μας. Τους θέλουμε και τους έχουμε ανάγκη".

Τέλος, στην ερώτηση αν είναι έτοιμος να νικήσει την Παρτίζαν, απάντησε: " Ελπίζω ότι είμαι"!

19:41: Πρώτος στο παρκέ για σουτ ο νεοαποκτηθείς Μάρκους Χέισλιπ που χειροκροτείται από τους λίγους φίλους του Παναθηναϊκού που βρίσκονται εδώ.

19:45: Στο παρκέ με το "φιλαράκι" του Μάρκους Χέισλιπ και ο Ντρου Νίκολας που ξεκινάει με βολές.

19:50: Ανάβουν και μερικά φώτα επιτέλους στο ΟΑΚΑ γιατί δεν βλέπαμε τη μύτη μας. Την ίδια ώρα ο Ντρου Νίκολας εξηγεί κάποια συστήματα του Παναθηναϊκού στον Χέισλιπ που ακούει προσεκτικά.

19:52: Λιγοστός κόσμος ακόμα στις κερκίδες. Άλλωστε είναι νωρίς, ενώ και ο καιρός δεν βοηθάει.

19:56: Χειροκρότημα και για τους Σπανούλη-Καλάθη που κάνουν την εμφάνισή τους.

19:59: Ο Τέπιτς που επίσης έχει βγει για σουτ, τα λέει στο κέντρο του γηπέδου με τον Μπόζιτς.

20:05: Η γνώριμη φιγούρα του Ντέγιαν Τομάσεβιτς κάνει την εμφάνισή της έξω από τη φυσούνα, ενώ ο Σάρας Γιασικεβίτσιους καταχειροκροτείται από τους οπαδούς που σιγά-σιγά αυξάνονται.

20:13: Στα αποδυτήρια επιστρέφουν οι παίκτες της Παρτίζαν, ώστε να βγουν σε λίγο για την προθέρμανση.

20:23: Παρών στο γήπεδο και ο Αντώνης Αντωνιάδης, που στηρίζει τη μπασκετική προσπάθεια.

20:25: Τα φώτα σβήνουν, οι πολύχρωμοι προβολείς ανάβουν και η αποστολή του Παναθηναϊκού μπαίνει στο γήπεδο για προθέρμανση, οδηγούμενη όπως πάντα από τον αρχηγό Δημήτρη Διαμαντίδη.

20:28: Εκτός δωδεκάδας για ακόμα μία φορά οι τραυματίες Μπατίστ και Τσαρτσαρής. Εντός ο Δημήτρης Βεργίνης.

20:31: Ο σεισμός στην Αϊτή δεν άφησε ασυγκίνητη την Ευρωλίγκα, που μέσω διαφημίσεων κατά μήκος του παρκέ, καλεί τον κόσμο να βοηθήσει.

20:32: Υπό ελαφρές αποδοκιμασίες, ξεκινάει την προθέρμανσή της η Παρτίζαν που θα αγωνιστεί -όπως είναι γνωστό- χωρίς τον Άλεξ Μάριτς.

20:46: Πάνω από 5.000 κόσμος στο γήπεδο πλέον, είναι έτοιμος να στηρίξει την ομάδα.

20:49: Όλοι όρθιοι χειροκροτούν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς που ανταποδίδει στους φίλους του Παναθηναϊκού.

20:53: Όπως μας ενημερώνει ο καλός φίλος και συνάδελφος Γιάννης Αβραμίδης, ανακοινώθηκε πριν από λίγο σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ότι την Πέμπτη στις 13:00 θα γίνει η σύσκεψη για τα εισιτήρια και τα μέτρα ασφαλείας του τελικού Κυπέλλου.

20:55: Πραγματοποιείται η παρουσίαση της Παρτίζαν, με τον Ντούσαν Κέτσμαν να χειροκροτείται από τους οπαδούς. Όπως πάντα φαντασμαγορική αυτή του Παναθηναϊκού μέσα σε αποθέωση. Έξτρα-χειροκρότημα για τον Μάρκους Xέισλιπ.

22:58: Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα στην Αϊτή.

21:00: Ο αγώνας αρχίζει!























































TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ