ΑΡΗΣ

Το SPORT 24 στο ΣΕΦ

Το SPORT 24 στο ΣΕΦ
σεφ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πριν τον 4ο ημιτελικό μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού το SPORT 24 σας μεταφέρει το κλίμα από το ΣΕΦ

18:00: Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, μάλλον δεν έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα του αγώνα, αφού στο ΣΕΦ, μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, υπάρχουν μόνο συγγενείς και φίλοι.

18:10: Οι παίκτες του Άρη είναι σχεδόν όλοι στο παρκέ και κάνουν προθέρμανση. Από πλευράς Ολυμπιακού, ο Χένρι Ντόμερκαντ σουτάρει βολές και οι Μπάρλος, Ζίζιτς και Στακ κάνουν διατάσεις.

18:13: Η ατμόσφαιρα είναι ακόμα πολύ χλιαρή και παρότι είναι νωρίς για να κρίνουμε, δεν αναμένεται και πολύς κόσμος στο ΣΕΦ.

18:14: Ο Γιώργος Καλαϊτζής, πηγαίνει στα αποδυτήρια και ορισμένοι "ερυθρόλευκοι" οπαδοί τον αποδοκιμάζουν κοντά στη φυσούνα. Αυτός κάνει για πλάκα κίνηση ότι θα πάει προς το μέρος τους για να απαντήσει και συνεχίζει τον δρόμο του προς τα αποδυτήρια.

18:15: Αποθεώνεται και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, που μπαίνει στο παρκέ για σουτάκια.

18:26: Την τακτική των οπαδών του Ολυμπιακού ακολουθεί και ο Μάνος Μίχαλος, που αναμένεται να φτάσει τελευταία στιγμή...

18:26: Σιγά-σιγά αυξάνεται ο κόσμος, αλλά ακόμα τίποτα σπουδαίο αν αναλογιστεί κάποιος ότι ο Ολυμπιακός είναι με την πλάτη στον τοίχοι, αφου αν χάσει... χάνεται.

18:29: Στο παρκέ για το ζέσταμα βγαίνουν οι παίκτες του Άρη, που αποδοκιμάζονται. Παρών και ο Άλεξ Σκέιλς, που εξέτισε την ποινή του και θα συμμετάσχει κανονικά στον τέταρτο ημιτελικό.

18:31: Με τον Καλαϊτζή "τα έχει" μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού, που δεν ξεχνάει ούτε τις δηλώσεις του μετά το δεύτερο ματς (ντροπή που έβριζαν τον Σιγάλα κ.τ.λ), ούτε τους διάφορους... τσαμπουκάδες του μέσα στο παρκέ, αλλά και φυσικά το γεγονός ότι επί σειρά ετών φόρεσε την φανέλα του Παναθηναϊκού.

18:33: Στο παρκέ για το ζέσταμα και η ομάδα του Ολυμπιακού, υπό τους ήχους του "ερυθρόλευκου" ύμνου. Για ακόμα μία φορά ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης είναι στη δωδεκάδα, αλλά ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του στο παιχνίδι. Να δούμε τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσει ο Γκέρσον.

18:37: Κουβεντούλα με τον Σταύρο Ελληνιάδη, είχε μέσα στη φυσούνα ο Αντρέα Ματσόν. Λέτε να του έκανε καμία πρόταση να έρθει στο λιμάνι ο μάνατζερ του Ολυμπιακού;

18:42: Στον αγωνιστικό χώρο εμφανίζονται και οι Κορομηλάς, Σχοινάς και Χριστοδούλου. Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης τους πλησιάζει και οι τέσσερίς τους έχουν μία κουβεντούλα με αρκετά... γελάκια.





















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ