ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

To SPORT 24 στο ΣΕΦ

To SPORT 24 στο ΣΕΦ
ΣΕΦ

To SPORT 24 βρίσκεται στο ΣΕΦ και σας μεταφέρει το κλίμα του 2ου τελικού

18:45: Ο αγώνας αρχίζει!
18:44: Οι μαζορέτες του Ολυμπιακού, είναι μπροστά στη γραμματεία και ετοιμάζονται για το δικό τους σόου, την ώρα που οι δύο ομάδες πηγαίνουν στους πάγκους τους για τις τελευταίες οδηγίες.

18:23: Στα επίσημα του ΣΕΦ ήρθε και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και απομένει να δούμε αν θα κάνει εμφάνιση ο Σωκράτης Κόκκαλης, που έχει αρκετό καιρό να έρθει.

18:19: Σχεδόν μισή ώρα πριν το τζάμπολ, η ατμόσφαιρα δεν είναι και... καυτή στο ΣΕΦ. Οι εξέδρες δεν έχουν γεμίσει ακόμα, αλλά αναμένεται να είναι κατάμεστες λόγω του sold out.

18:14: Βγαίνει από τα αποδυτήρια και η ομάδα του Ολυμπιακού, που καταχειροκροτείται. Τελευταίος και ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, που τελικά θα μπορέσει να αγωνιστεί, παρά το ελααφρύ διάστρεμμα που υπέστη στο πρώτο ματς. Το ίδιο ισχύει και για τον Μανώλη Παπαμακάριο, που είχε οσφυαλγία.

18:12: Στο παρκέ η ομάδα του Παναθηναϊκού, εν χορώ αποδοκιμασιών. Το ζέσταμα ξεκίνησε με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να φωνάζουν τα "γαλλικά" τους.

17:54: Η φισούνα έχει επιμηκυνθεί και έχει πάρει μια κλίση, ώστε να είναι ακόμη περισσότερο προστατευτική για τους παίκτες των δύο ομάδων και φυσικά εκείνους του Παναθηναϊκού.

17:50: Στους ηλεκτρονικούς πίνακες του Σταδίου υπάρχει το εξής μήνυμα: "Φωνάξτε δυνατά για τον Ολυμπιακό. Φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι παράκληση όλων να μην χρησιμοποίησετε υβριστικά συνθήματα, έχουμε τρεις παρατηρήσεις και με δύο ακόμα η ομάδα θα στερηθεί την υποστήριξή σας στο επόμενο παιχνίδι κι εσείς δεν θα χαρείτε τον Ολυμπιακό στον τέταρτο τελικό. Προστατέψτε την ομάδα μας".

17:43: Ησυχία είπαμε; Διεκόπη από την είσοδο και των υπολοίπων παικτών του Παναθηναϊκού και τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων του Ολυμπιακού.

17:41: Πάντως, ακόμη επικρατεί ησυχία στο γήπεδο. Δεν έχει έρθει πολύ κόσμος, αλλά σίγουρα το ΣΕΦ θα γεμίσει. Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν...

17:27: Οι Σάκοτα και Γιαβτόκας μπήκαν πρώτοι στο παρκέ από πλευράς Παναθηναϊκού, με τον Ματσιγιάουσκας να τρέχει να τους δώσει ιπποτικά το χέρι.

17:20: Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο ΣΕΦ, συνεχείς έλεγχοι. Ακόμη και στα δημοσιογραφικά σε ρωτούν από που είσαι και πού πας.

17:15: Ο Αρβιντας Ματσιγιάουσκας εμφανίστηκε πολύ νωρίς στο παρκέ και έκανε μόνος του ζέσταμα με μερικά σουτ.

























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ