ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το SPORT 24 στο ΣΕΦ

Το SPORT 24 στο ΣΕΦ
ΣΕΦ

Το SPORT 24 βρίσκεται στο ΣΕΦ και σας μεταδίδει το κλίμα πριν από την αναμέτρηση Ολυμπιακός-Άρης

20:17: Σε ένα άδειο ακόμα ΣΕΦ, αρκετοί από τους παίκτες των δύο ομάδων, έχουν βγει και κάνουν σουτ. Οι Μπουρούσης και Μπλάκνεϊ, οι οποίοι ήταν οι πρώτοι από πλευράς Ολυμπιακού, που... πάτησαν παρκέ, επιδόθηκαν και σε έναν άτυπο διαγωνισμό τριπόντων από τα 10 μέτρα! Από πλευράς Άρη, ο Χάνο Μότολα, ήταν αυτός που ξεκίνησε πρώτος τα σουτ.
20:18: Μία ώρα και δέκα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, οι εξέρες είναι άδειες και μόλις ένα πανό, έχει αναρτηθεί από πλευράς οπαδών του Ολυμπιακού. Απόλυτα λογικό, αφού αυτή την ώρα αγωνίζεται η ποδοσφαιρική ομάδα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και όλοι θα καταφθάσουν στο Φάληρο, την τελευταία στιγμή.

20:22: Παντελιάδης, Μαυροκεφαλίδης και Βασιλειάδης, τα λένε για αρκετή ώρα στο κέντρο του γηπέδου, αστειευόμενοι. Το ίδιο κάνουν και οι Μπόισα-Τεόντοσιτς.

20:39: Το μίνι-ζέπελιν κάνει τις βόλτες του στον "ουρανό" του ΣΕΦ, αλλά ακόμα η ατμόσφαιρα είναι ψυχρή. Λέτε να μην λειτουργεί κι εδώ η θέρμανση όπως στο ΟΑΚΑ; Πάνω από 300 άτομα δεν έχει πάντως.

20:44: Πιστός στο ραντεβού του και ο Αργύρης Καμπούρης, που δεν χάνει αγώνα του Ολυμπιακού. Ο "τίμιος γίγαντας" έχει λάβει ήδη τη θέση του και δεν ακούει τον Κώστα Μπογατσιώτη, που τον καλεί να καθίσουν κεντρικότερα. Τελικά ο "Μπόγας" υποχωρεί...

20:49: Μόνο παίκτες του Άρη έχουν παραμείνει για προθέρμανση στο παρκέ, αφού οι ομόλογοί τους, του Ολυμπιακού, έχουν μπει στα απουτήρια για να ακούσουν τις οδηγίες του Παναγιώτη Γιαννάκη.

20:55: Στην κερκίδα των επισήμων, κάνει την εμφάνισή του και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, που τα λέει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

20:57: Υπό τους ήχους του ύμνου της ομάδας, μπαίνουν στο γήπεδο οι παίκτες του Ολυμπιακού που χειροκροτούνται από τους φιλάθλους.

20:58: Τόμιτς και Μανουσέλλης επιτηρούν την προθέρμανση των παικτών του Ολυμπιακού, ενώ ο "Δράκος" παρακολουθεί από τον πάγκο.

21:00: Στο παρκέ και οι παίκτες του Άρη, αλλά όχι και ο Γκόρντον Χέρμπερτ, που βρίσκεται με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ, στα αποδυτήρια.

21:03: Με νέο "λουκ" έκανε εμφάνιση ο Μπρέισι Ράιτ, που για πρώτη φορά φέτος τον βλέπουμε με κοτσίδα.

21:15: Στο παρκέ και οι διαιτητές του αγώνα, Παπαδημητρίου, Γκόντας, Μουζάκης.

21:30: Η γνωστή καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα, λόγω της τηλεοπτικής μετάδοσης. Στο μεταξύ το κοινό δεν τίμησε το ΣΕΦ όπως την Τετάρτη, αφού δεν βρίσκονται πάνω από 5.000 οπαδοί στο γήπεδο.

21:35: Αποθέωση και πάλι στο άκουσμα του ονόματος του Παναγιώτη Γιαννάκη.

21:36: Και οι μαζορέτες του Ολυμπιακού κάνουν την εμφάνισή τους στο παρκέ.

21:37: Ο αγώνας αρχίζει!




























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ