ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το SPORT 24 στους τελικούς της Α1

Το SPORT 24 στους τελικούς της Α1
ΣΕΦ

Το SPORT 24 βρίσκεται στο ΣΕΦ και μεταδίδει το κλίμα. Κροτίδες έπεσαν σοτν πάγκο του ΠΑΟ (Videos)

19:45 Φτάσαμε στο ΣΕΦ (ο Γιώργος Οικονόμου ήρθε πιο νωρίς) και πέσαμε πάνω στο πούλμαν του Ολυμπιακού που αφίχθη κι αυτός στο φαληρικό γήπεδο για το μεγάλο ματς με τον Παναθηναϊκό.

19:55 Τελικά, αυτές οι ξύλινες κερκίδες δεν είναι ξύλινες! Είναι πλαστικές καρέκλες και κόκκινες. Πάντως, η χωρητικότητα του γηπέδου έχει μεγαλώσει και αυτό ήταν το ζητούμενο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, όχι το ντιζάιν.

19:56 Όσο για το κομμάτι πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, θα είναι άδειο προς αποφυγήν... κακών στιγμών, όπως τότε που είχε πέσει... μολότοφ στα πόδια των πρασίνων.

20:05 Τα πρώτα σουτ έκαναν ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης με τον Τζος Τσίλντρες και τον Ίαν Βουγιούκα. Από τον Παναθηναϊκό λίγο αργότερα, πρώτος μπήκε ο Ντρου Νίκολας που φυσικά καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Πλάκα κάνουμε...

20:22: ΒΙΝΤΕΟ Δείτε τα πρώτα σουτ που έκανε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης ΕΔΩ .

21:00 Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο μετά τις τελευταίες οδηγίες από τους προπονητές τους. Ο Παναθηναϊκός άκουσε κάποιες κροτίδες να σκάνε, αλλά ευτυχώς όχι κοντά στα πόδια των παικτών του. Ο Ολυμπιακός μπήκε αμέσως μετά και ο κόσμος... ξέχασε τους πράσινους και αποθέωσε την ομάδα του.

21:05 ΒΙΝΤΕΟ Δείτε την προθέρμανση του Παναθηναϊκού κλικάροντας ΕΔΩ .

21:10 Συνεχές τραγούδι από τον κόσμο του Ολυμπιακού που για πρώτη φορά έχει το πλεονέκτημα της έδρας στα χέρια του και μένει να δούμε αν θα το χρησιμοποιήσει ή αν θα το πετάξει στα σκουπίδια. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και με τη συμπεριφορά των φιλάθλων.

21:12 ΒΙΝΤΕΟ Δείτε ΕΔΩ την είσοδο των δύο ομάδων στο παρκέ και τις αντιδράσεις από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

21:15 Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι φυσικά στη 12αδα του Παναθηναϊκού, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε. Η ετοιμότητά του είναι ερωτηματικό και θα φανεί όταν αρχίσει το παιχνίδι.

21:16 Από τον Ολυμπιακό, ο μεγάλος απών είναι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, του οποίου η κατάσταση παραμένει στάσιμη και η ανησυχία για το αν προλάβει έστω και έναν τελικό μεγαλώνει στις τάξεις των ερυθρόλευκων.

21:17 Σχεδόν 10 λεπτά πριν το τζάμπολ του ματς το ΣΕΦ έχει γεμίσει και πλέον σύμφωνα με την εικόνα που έχουμε, όντως ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι πιο κοντά στο παρκέ και το γήπεδο έχει πάρει άλλη μορφή με τις πρόσθετες κερκίδες.

21:20 Και ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββας Θεοδωρίδης στο ΣΕΦ, είναι εδώ για να παρακολουθήσει τον αγώνα του μπασκετικού τμήματος.

21:21 Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, έχει πάρει τη γνωστή θέση του δίπλα στο παρκέ και πάντα δίπλα του ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Χρήστος Σταυρόπουλος.

21:28 ΒΙΝΤΕΟ Δείτε την παρουσίαση των δύο ομάδων ΕΔΩ .

23:20 Στο 1.25 πριν τέλος και σε ταιμ αουτ του ΠΑΟ επεσαν κροτιδες στον παγκο των πρασίνων με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά το παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού έφυγαν και πηγαν στο κεντρο του γηπέδου, ενώ οι Ολυμπιακοί παρακολούσαν τον κόσμο να σταματήσει.

Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός έκανε το ταιμ άουτ στο κέντρο του γηπέδου. Σε εκείνο το σημείο εγινε "ντου" απο οπαδούς των πρόσθετων κερκίδων προς τη φυσούνα.

Το τρέιλερ του SPORT 24 για τον τελικό





































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ