ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

To SPORT24 εκεί που θα χτυπάει η καρδιά του ελληνικού μπάσκετ: Η Εθνική ομάδα τα δίνει όλα στο Προολυμπιακό του ΣΕΦ για την πρόκριση στο Παρίσι

To SPORT24 εκεί που θα χτυπάει η καρδιά του ελληνικού μπάσκετ: Η Εθνική ομάδα τα δίνει όλα στο Προολυμπιακό του ΣΕΦ για την πρόκριση στο Παρίσι

Από τις 2 έως τις 7 Ιουλίου, στο ΣΕΦ θα χτυπάει η καρδιά όλων των Ελλήνων φιλάθλων.

Η Εθνική μπάσκετ του Γιάννη Αντετοκούνμπο, του Βασίλη Σπανούλη και των άλλων παιδιών θα διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το SPORT24 θα είναι εκεί, με το δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Το Προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ βρίσκεται προ των πυλών και η Εθνική ομάδα μπάσκετ είναι έτοιμη να δώσει τη μάχη της για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Παρίσι, αλλά και στη Λιλ.

Ετοίμο για το δικό του αγώνα είναι και το SPORT24. Όπως πάντα συνεπές και πρωτοπόρο στα μεγάλα αθλητικά ραντεβού.

Καθημερινά και συνεχή ρεπορτάζ για την Εθνική μας ομάδα, αλλά και τους σπουδαίους αντιπάλους της. Η Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς, η Κροατία του Μάριο Χεζόνια και του Ίβιτσα Ζούμπατς, η Δομινικανή Δημοκρατία του Κρις Ντουάρτε, μαζί με τη Νέα Ζηλανδία, την Αίγυπτο, συνθέτουν την εξάδα του Προολυμπιακού στον Πειραιά.

Μόνο ένας θα χαμογελάσει στο τέλος και θα πάρει το εισιτήριο για τη Γαλλία, όμως μέχρι να μάθουμε την ομάδα που θα πάρει την πρόκριση το βράδυ της Κυριακής 7 Ιουλίου, το SPORT24 θα είναι στο ΣΕΦ για να σας μεταφέρει κάθε λεπτομέρεια του μεγάλου ραντεβού.

Παντελής Βλαχόπουλος, Παντελής Διαμαντόπουλος, Βασίλης Σκουντής, Χάρης Σταύρου, Βασιλική Καραμούζα και Σπύρος Καβαλιεράτος θα βάλουν μέσα στο σπίτι σας, το γραφείο σας, το χώρο σας, το Προολυμπιακό Τουρνουά, όχι μόνο με αποκλειστικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις, αλλά και με τις αγαπημένες σας Live εκπομπές στο Youtube.

Πριν και μετά από κάθε παιχνίδι της Εθνικής μας, δηλαδή την Τετάρτη 3/7, την Πέμπτη 4/7 και καλώς εχόντων των πραγμάτων το Σάββατο 6/7 και την Κυριακή 7/7, ο Παντελής Βλαχόπουλος και ο Παντελής Διαμαντόπουλος θα είναι οι οικοδεσπότες στην εκπομπή LIVE από το ΣΕΦ: Στο δρόμο προς το Παρίσι.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη στις 20:15 θα είναι το πρώτο ραντεβού με τον Παντελή Βλαχόπουλο και τον Παντελή Διαμαντόπουλο, με πολλούς εκλεκτούς καλεσμένους και φυσικά σχόλια για το ματς της Εθνικής που θα αρχίζει στις 21.00. Και αμέσως μετά, όλο το ρεπορτάζ για τα ματς με τη Δομινικανή Δημοκρατία και την Αίγυπτο.

Το Σάββατο, το ραντεβού πηγαίνει στις 16:45, καθώς ο ημιτελικός της Ελλάδας είναι προγραμματισμένος για τις 17:30... Και αμέσως μετά, το post game με όλες τις λεπτομέρειες. Ελπίζουμε για την πρόκριση στον τελικό.

Κι αν όλα πάνε καλά, το τελευταίο ραντεβού της εκπομπής LIVE από το ΣΕΦ: Στο δρόμο προς το Παρίσι θα είναι την Κυριακή 7/7. Πρώτα στις 20:15 και εν συνεχεία με τη λήξη και ευχόμαστε με την πρόκριση.

Πριν απ' όλα αυτά που θα γίνονται καθημερινά στα ματς της Εθνικής, θα υπάρχει και άλλη μια εκπομπή από το SPORT24.

Από την αίθουσα σύνταξης, στις 15:00 και για μισή ώρα, ο Σπύρος Καβαλιεράτος και η Βασιλική Καραμούζα θα ανοίγουν διάλογο με τον κόσμο.

Θα είναι η εκπομπή LIVE ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ όπου οι δημοσιογράφοι του SPORT24 θα απαντούν στις δικές σας ερωτήσεις...

Συντονιστείτε...

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ