EUROLEAGUE

Tο Summer Camp της Ευρωλίγκας

Tο Summer Camp της Ευρωλίγκας
Μπάσκετ

Από τις 28 Ιουνίου ως την πρώτη Ιουλίου θα διεξαχθεί το πρώτο Summer Camp της Ευρωλίγκας

Ξεκινώντας από την Πέμπτη, 28 Ιουνίου και τελειώνοντας την Κυριακή 1 Ιουλίου, στο Τζεσόλο της Ιταλίας, το ULEB Summer Camp, ενώνει το ταλέντο έμπειρων, "ελεύθερων" παικτών και αυτό νεαρών που ανήκουν στους μεγαλύτερους συλλόγους, που παίρνουν μέρος στην Ευρωλίγκα, αλλά και μίας ομάδας από την Κίνα.
Εκτός από το τουρνουά, θα υπάρχουν κι άλλα σημαντικά γεγονότα στην περιοχή του Τζεσόλο, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου (28/6-1/7), όπως η κλήρωση των ομίλων για την Ευρωλίγκα και το ULEB Cup, αλλά και η γενική συνέλευση του διοικητικού συμβουλίου.

Επίσης, θα υπάρξει συζήτηση ανάμεσα στους διαιτητές και τους προπονητές με θέμα τον τρόπο που σφυρίζουν οι τελευταίοι. Φέρνοντας ποιότητα και δράση στο κοινό, σε μια περίοδο χωρίς αγωνιστική δράση, το summer league, υπόσχεται μία σπουδαία νέα προσθήκη στο ημερολόγιο της Ευρωλίγκας.

Ανάμεσα στις ομάδες της Ευρωλίγκας, που θα συμμετάσχουν στο καμπ, είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Ζαλγκίρις Κάουνας, η Μπενετόν Τρεβίζο, η Ολίμπια Λιουμπλιάνα, η Λοτομάτικα Ρόμα και δύο ομάδες από free agents. Επίσης θα υπάρχει μία ομάδα που θα εκπροσωπεί το κινεζικό μπάσκετ και θα υπάρχουν παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων από το κινεζικό Πρωτάθλημα, στην πρώτη τους εμφάνιση στην Ευρώπη. Οι οκτώ ομάδες θα παίξουν 16 παιχνίδια από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή.




TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ