ΑΡΗΣ

Το βάρος στον Τσαλδάρη

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ / EUROCUP
Τσαλδάρης 1;&

Προτεραιότητα για τη διοίκηση της ΚΑΕ αποτελεί η παραμονή του Δημήτρη Τσαλδάρη και την επόμενη χρονιά

Οι άνθρωποι του Άρη αναμένουν την απάντηση του Έλληνα γκαρντ το συντομότερο δυνατόν ώστε να παραμείνει κάτοικος Αλεξανδρείου ποντάροντας στην τριετή σχέση που έχει προηγηθεί, τη στιγμή που στα χέρια του έχει και πρόταση από τον Πανελλήνιο.
Η παραμονή εξάλλου του Τσαλδάρη θα αποτελέσει βαρόμετρο όσον αφορά στις κινήσεις που θα ακολουθήσουν για το αμερικάνικο δίδυμο της νέας χρονιάς. Από την στιγμή που πει το "ναι" στον Άρη θα κινηθούνε για έναν πλέι μέικερ και έναν πάουερ φόργουορντ διαφορετικά όλα είναι ανοιχτά.

Υπενθυμίζεται πως στο ρόστερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης βρίσκονται οι Κλαρκ, Μπετς, Αργυρόπουλος, Μπάρλος και οι νεαροί Παπανικολάου, Σκορδίλης και Χρυσικόπουλος οι οποίοι αναμένεται να πάρουν περισσότερες ευκαιρίες την επόμενη σεζόν.

Από εκεί και πέρα η περίπτωση του Σάββα Ηλιάδη είναι πάντα στο προσκήνιο με την παραμονή του αρχηγού του Άρη να ξεκαθαρίζει μέσα στις επόμενες μέρες αν και όλα δείχνουν πως φαντάζει δύσκολη.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα δύσκολα τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Άρη τη νέα αγωνιστική περίοδο σε Πρωτάθλημα και Eurocup θα παραμείνουν στον ΑΝΤ1 με τους ιθύνοντες του καναλιού να προτίθενται να διατηρήσουν τους Πανελλήνιο, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ