ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τολιόπουλος: "Έχω καλό προαίσθημα για την Εθνική, πιστεύω θα φτιάξουμε κάτι καλό"

/  -   (  / EUROKINISSI)
/ - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Τολιόπουλος τόνισε πως έχει καλό προαίσθημα για αυτό που πάει να χτίσει η Εθνική ομάδα ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουα.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος, αμέσως μετά τη φιλική νίκη επί της Πολωνίας, τόνισε πως ταυτότητα της Εθνικής πρέπει να είναι η άμυνα και σημείωσε πως έχει καλό προαίσθημα για αυτό που πάει να φτιαχτεί εν όψει του Προολυμπιακού τουρνουα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το φιλικό με την Πολωνία: "Πιστεύω δείξαμε μια καλή εικόνα για τις λίγες μέρες που έχουμε κάνει προετοιμασία. Στο 1ο δεκάλεπτο μόνο δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα, που θέλουμε να είναι η ταυτότητά μας. Στη συνέχεια όμως δείξαμε πόσο σκληροί μπορούμε να γίνουμε και κρατήσαμε τον αντίπαλο σε λιγότερους πόντους".

Για τη βελτίωση στην άμυνα και τη νίκη: "Είναι πολύ σημαντικό να νικάς, είτε είναι φιλικό, είτε κάποιος τελικός. Ποτέ δεν κατεβαίνουμε για να χάσουμε, αυτή πρέπει να είναι η νοοτροπία μας. Παίξαμε για τη νίκη. Έχει δίκιο ο κόουτς σε αυτό".

Για την αν έχει καλός προαίσθημα: "Έχω καλό προαίσθημα, πιστεύω ότι θα φτιαχτεί κάτι καλό. Έχουμε δέκα μέρες ακομη μπροστά, θα δουλέψουμε στις προπονήσεις και στο βίντεο και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ