ΑΡΗΣ

Τόμας αντί Ντάνστον

Τόμας αντί Ντάνστον

Ο Τζον Τόμας μπορεί να ήρθε σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης για να αγωνίζεται σε πρώτη φάση μόνο στο Eurocup αλλά τελικά θα κάνει το ντεμπούτο του μεθαύριο στο ελληνικό πρωτάθλημα κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (23/1, 12:30).

Ο 35χρονος δυναμικός Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ έχει δηλωθεί στον ΕΣΑΚΕ αντί του Μπράιαντ Ντάνστον που με την σειρά του δείχνει να μην δίνεται με την μορφή δανεισμού στην ισραηλινή Χάποελ Γκιλμπόα.


Αυτό σημαίνει πως θα παραμείνει στο ρόστερ του Άρη αποτελώντας μία ακόμη λύση για τον Σαρόν Ντρούκερ για τις μάχες μέσα στις δύο ρακέτες.

Κι όσο για τον Τόμας στο διήμερο που προηγήθηκε και παρά το διήμερο ρεπό του Ισραηλινού τεχνικού φρόντισε να βρεθεί στο Αλεξάνδρειο για να προπονηθεί ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα έχοντας την ευκαιρία να πάρει και μία πρώτη γεύση του γηπέδου.


"Είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης και πιστεύω θα μας βοηθήσει πολύ. Θα μιλήσει σύντομα μέσα στο γήπεδο. Έχουμε ανάγκη την δύναμη του και πιστεύω ότι θα μας ενισχύσει", τόνισε ο Νίκος Χατζηβρέττας σε ερώτηση για τον Τόμας σε σημερινές πρωινές του δηλώσεις στην αίθουσα Τύπου του Αλεξανδρείου για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.


Αναφερόμενος σε αυτό είπε: "Βρισκόμαστε στον δεύτερο γύρο, θα έχουμε την Κυριακή ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό σε μια δύσκολη έδρα. Εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα κι επιθυμούμε να δείξουμε σημάδια βελτίωσης σε κομμάτια που έχουμε επισημάνει λάθη πολλές φορές. Θέλουμε να καλύψουμε με αυτόν τον τρόπο τις κακές ήττες που κάναμε".


Κι όσο για την χθεσινή ήττα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκα από την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ σχολίασε: "Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι δυο πολύ δυνατές ομάδες ακόμα κι όταν προέρχονται από άσχημα αποτελέσματα. Ειδικά τότε είναι που θέλουν να αποδείξουν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Και νικηφόρο να ήταν το αποτέλεσμα του χθεσινού (20/1) παιχνιδιού με την Φενέρμπαχτσε, πάλι θα ήταν για εμάς ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός και για αυτό βρίσκεται στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ".


Για την μέχρι στιγμής εικόνα του Άρη παραδέχθηκε ότι: " Με την εικόνα που δείξαμε, εάν δεν είχαμε κακές ήττες θα ήμασταν να σε πολύ καλύτερο σημείο. Πρέπει να παίζουμε με “δίψα” για τη νίκη. Μέσα στο μυαλό μας πρέπει να εντρυφήσει η νοοτροπία του νικητή. Θα βγούμε να παίξουμε συγκεντρωμένοι. Δεν είμαστε σταθερή ομάδα, δεν έχουμε απόδοση και τα αποτελέσματα το δείχνουν αλλά δε νομίζω ότι χρειάζεται άγχος.

Έχουμε δείξει ότι αν είμαστε καλοί μπορούμε να κερδίσουμε σε έδρες των διεκδικητών μας. Υπάρχει χρόνος να καλύψουμε τα στραβοπατήματα που κάναμε και από εκεί και πέρα χρειάζεται ηρεμία, όχι εφησυχασμός. Δεν έχουμε περιθώρια απώλειας αποτελεσμάτων.


Έχει δείξει η ομάδα ότι σε δύσκολες στιγμές κι οριακά σημεία βρίσκει τις λύσεις. Αξίζουμε και είμαστε κατά την άποψή μου η 3η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αρκεί να το αποδείξουμε αυτό μέσα στο γήπεδο. Βάση του ρόστερ μας και της απόδοσής μας πρέπει να είμαστε οι 3οι καλύτεροι στην Ελλάδα και δεν είναι εγωιστικό αυτό που λέω".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ