ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Τόμας: "Είμαστε σε καλή κατάσταση"

"Χρειάζεται υπομονή" σχολιάζει ο Μπαρτζώκας, ενώ ο Τόμας παραδέχεται: "είμαι σε καλή κατάσταση"

"Είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, σε μια σειρά δύσκολων αγώνων που έχουμε μπροστά μας, αλλά πρέπει να απομονώνουμε κάθε φορά τον αντίπαλο και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε.

Ο Αρης έχει αποκτήσει πάλι την αγωνιστική φιλοσοφία του κόουτς Ματσόν, είναι σκληρή ομάδα και έχει ταλέντο. Εμείς θέλουμε συγκέντρωση και υπομονή στο παιχνίδι μας για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα"

ήταν τα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Από την μεριά του ο Τζαμέλ Τόμας, υπογράμμισε: "Ξέρουμε ότι ο Άρης είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος, που διαθέτει βάθος και ποιότητα. Όμως, παίζουμε στο γήπεδο μας, είμαστε σε καλή κατάσταση και με την βοήθεια του κόσμου μας, πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας"

Νέα συνεργασία

Τη συνέχιση της συνεργασίας της με το ICBS Larissa Business School ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολύμπια Athienitis. Ο σημαντικός αυτός εκπαιδευτικός οργανισμός θα αποτελέσει και φέτος χορηγό των ακαδημιών της Ολύμπια Athienitis.

"Το κολεγιο ICBS Larissa Business School ευχαριστει την ΚΑΕ Ολύμπια Athienitis για τη συνεργασια την οποια έχουμε τα τελευταια χρονια και η οποία είναι ωφέλιμη και για τα δύο μερη. Πιστευουμε ότι και στο μέλλον η συνεργασία θα συνεχίστει απρόσκοπτα για το καλό του αθλητισμού και ολόκληρης της πόλης" δήλωσε ο Διευθυντης του ICBS Larissa Business School, κ. Θεόδωρος Κατσαφάδος.

"Είναι μεγάλη η χαρά μας να συνεργαζόμαστε με ένα οργανισμό όπως το ICBS Larissa Business School, το οποίο προσφέρει πολλά στην κοινωνία της Λάρισας. Η συνέχιση της συνεργασίας μέσω της χορηγίας των ακαδημιών, αποδεικνύει το μεγάλο κοινωνικό έργο του κολεγίου", σχολίασε σχετικά ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Ολύμπια Athienitis, κ. Αλέξανδρος Μεταφτσής.









TAGS ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ