NBA

Τόνι Πάρκερ και Εύα Λονγκόρια στο θρυλικό "Grease"!

Τόνι Πάρκερ και Εύα Λονγκόρια στο θρυλικό "Grease"!
Τόνι Πάρκερ-Εύα Λονγκόρια

Σκηνή από το "Grease" γύρισαν ο Τόνι Πάρκερ και η Εύα Λονγκόρια στο πλαίσιο διαγωνισμού (vid)!

Ναι, καλά καταλάβατε: ο 27χρονος άσος των Σαν Αντόνιο Σπερς υποδύθηκε τον χαρακτήρα του Ντάνι Ζούκο που έπαιξε ο Τζον Τραβόλτα πριν 31 χρόνια και το μοντέλο και πρωταγωνίστρια της σειράς "Desperate Housewive" έπαιξε το ρόλο της Σάντι που είχε η Ολίβια Νιούτον-Τζον στην εν λόγω ταινία, με το ζευγάρι να αναπαράγει την πασίγνωστη σκηνή της ταινία όπου ακούγεται το τραγουδι "Summer Nights"!
"Είναι η αγαπημένη ταινία της Εύα και αποφάσισα να παίξω ένα παιχνίδι μαζί σας. Τώρα είναι η δική σας σειρά", λέει ο Πάρκερ σε ένα σύντομο βίντεο που έχει αναρτήσει στην προσωπική του ιστοσελίδα, λίγο πριν προσκαλέσει τους φανς του να φτιάξουν τις δικές τους σκηνές παρωδίας (από την ίδια ταινία) στο πλαίσιο ενός πρωτότυπου μουσικού on line διαγωνισμού.

Το διάσημο ζευγάρι του Holywood κατέθεσε λοιπόν την πρώτη υποψηφιότητα στο διαγωνισμό και τώρα περιμένει τις "προτάσεις" του κόσμου, με την καταληκτική ημερομηνία για την αποστολή βίντεο να είναι η 31η Ιανουαρίου 2010.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε ο σταρ του NBA, θα επιλέξει μαζί με τη σύζυγό του τα αγαπημένα τους βίντεο από αυτά που θα στείλει ο κόσμος, με τους νικητές να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα από τα εντός έδρας παιχνίδια των Σπερς αλλά και να έχουν συνάντηση με τους ίδιους.








TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ