ΠΑΟΚ

Τοπικό ντέρμπι αλλά φιλικό

Τοπικό ντέρμπι αλλά φιλικό
Ματσόν

Φιλικό ντέρμπι Άρη-ΠΑΟΚ, περιλαμβάνει το μενού του Σαββάτου, μετά τη συμφωνία Ματσόν-Αλεξανδρή

Στον Άρη όλες αυτές τις προηγούμενες μέρες είχε υπάρξει αναζήτηση για την εύρεση ενός δυνατού αντιπάλου, είτε εντός είτε εκτός των συνόρων, χωρίς όμως οι προσπάθειες που καταβλήθηκαν να είχαν θετικό αποτέλεσμα.
Έτσι στην διάρκεια της σημερινής ημέρας στην επαφή που είχαν Ματσόν και Αλεξανδρής συμφώνησαν για την διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού για το απόγευμα του Σαββάτου στο Αλεξάνδρειο.

Στο τεστ αυτό οι δύο τεχνικοί Άρη και ΠΑΟΚ θα έχουν την ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει του Α΄ γύρου των πλέι οφ με αντιπάλους από την μία την Ολύμπια Λάρισας και από την άλλη τον Ολυμπιακό εκτός και αν αυτός θα είναι ελέω ΑΣΕΑΔ ο Πανελλήνιος.

Στα αγωνιστικά στον Άρη η επιστροφή στις προπονήσεις έγινε χωρίς τους τραυματίες Σκέιλς και Φλέτσερ αλλά και τον Γιαννούλη που το πρωί παρουσιάστηκε στο 604 κέντρο νεοσύλλεκτων στο Κιλκίς χωρίς όμως να τίθεται θέμα απουσίας του στα πλέι οφ.

Όσο για τον ΠΑΟΚ η προπόνηση έγινε παρά το ότι η διοίκηση της ΚΑΕ δεν φάνηκε απόλυτα συνεπής προς τους παίκτες στην υπόσχεσή της περί πληρωμών.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ