EUROPA LEAGUE

Τούρκος παλαίμαχος πυροβολήθηκε μετά από εκπομπή για την Φενέρμπαχτσε: Σοκάρει η photo που ο ίδιος δημοσίευσε

Τούρκος παλαίμαχος πυροβολήθηκε μετά από εκπομπή για την Φενέρμπαχτσε: Σοκάρει η photo που ο ίδιος δημοσίευσε

Σοκ στην Τουρκία, καθώς ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Σερχάτ Ακίν δέχθηκε πυρά και τραυματίστηκε στο πόδι μετά από τηλεοπτική εκπομπή.

Η νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ (2-1) για το Europa League ήταν πιο εύκολη απ' όσο δείχνει το σκορ, καθώς οι Βέλγοι μείωσαν στο φινάλε της αναμέτρησης, ωστόσο το γεγονός που έχει σοκάρει την Τουρκία το βράδυ της Πέμπτης (26/9) είναι η επίθεση που δέχθηκε ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Σερχάτ Ακίν στην περιοχή Καβατζίκ της Κωνσταντινούπολης.

Ο 43χρονος, ο οποίος εργάζεται ως σχολιαστής, δέχθηκε πυρά (!) αμέσως μετά από το τέλος τηλεοπτικής εκπομπής για την αναμέτρηση της Φενέρ, με αποτέλεσμα να βρεθεί αιμόφυρτος στο έδαφος. Δημοσίευσε μάλιστα και σχετική φωτογραφία με την λεζάντα "με πυροβόλησαν στο πόδι μετά από την εκπομπή, η τελευταία μου λέξη θα είναι Φενέρμπαχτσε", για να δεχθεί ευχές για ανάρρωση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άνδρες που είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους και επέβαιναν σε μηχανή, πυροβόλησαν τον Ασκίν τρεις φορές, με μία σφαίρα να καταλήγει στο δεξί του πόδι. Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής έχει ήδη διακομισθεί σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης.

Ο Ακίν έκανε μεγάλη καριέρα ως εξτρέμ και επιθετικός. Έπαιξε στη Φενέρμπαχτσε από το 2000 έως το 2005 (125 συμμετοχές και 41 αγκολ), στην Άντερλεχτ, στην Κολωνία, στην Κοτζαέλισπορ, στην Κόνιασπορ, στην Καρλσρούη, στην Τουργκουτλούσπορ, στην Αλτάι, στην Γκρούνμπαχ και στην Μπερλίνερ, ενώ τελευταία ασκεί έντονη κριτική στη διοίκηση του Αλί Κοτς.

Ήδη κάνει τον γύρο των social media ένα video με τον ίδιο να δηλώνει στην εκπομπή στην οποία είναι μέλος ότι δέχεται απειλές για τον τρόπο με τον οποίο διοικεί ο Κοτς.

TAGS EUROPA LEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ