NBA

Τρε Γιανγκ: "Εάν είχα ύψος 2.03, θα ήμουν ο καλύτερος παίκτης που έχει παίξει μπάσκετ"

Ο Τρε Γιανγκ
Ο Τρε Γιανγκ PRINTSCREEN

Ο Τρέι Γιανγκ δήλωσε με περίσσια αυτοπεποίθηση, αλλά και αιτιολόγηση, πως πιστεύει ότι σε περίπτωση που είχε ύψος 2.03 μέτρα, τότε θα ήταν ο καλύτερος παίκτης που έχει παίξει ποτέ μπάσκετ.

Στην εκπομπή των Million Dollaz Worth of Game βρέθηκε καλεσμένος ο Τρέι Γιανγκ, όπου με απόλυτη ειλικρίνια δήλωσε πως αν ήταν 2.03, και όχι 1.85 που είναι τώρα, τότε αισθάνεται ότι θα ήταν ο καλύτερος παίκτης που έχει παίξει ποτέ μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, ο γκαρντ των Ατλάντα Χοκς ξεκίνησε αναφέροντας: "Παλιά είχα αυτό το ρητό: Μισώ όταν βλέπω ψηλούς, και αυτό είναι όλο. Καταλαβαίνετε πώς το εννοώ; Είναι απλά ψηλοί, και αυτό είναι (σ.σ. δεν έχουν τεχνικά στοιχεία στο παιχνίδι τους)."

Συνεχίζοντας μίλησε για το τι θα διαφοροποιούσε τον ίδιο: "Εάν ήμουν 2.03, νιώθω ότι θα ήμουν ο καλύτερος παίκτης που θα έπαιζε ποτέ αυτό το παιχνίδι, μόνο και μόνο λόγω της νοοτροπίας μου και της εξυπνάδας που έχω."

Στη συνέχεια μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στους αγώνες λόγω ύψους: "Νιώθω ότι υπάρχουν πολλά που μπορώ να κάνω, αλλά υπάρχουν και πολλοί περιορισμοί, επειδή είμαι 1.85. Είναι δύσκολο, και παίζω σε ένα άθλημα για ψηλούς. Αλλά τα καταφέρνω κι έτσι".

Κλείνοντας την παρουσία του στην εκπομπή, ρωτήθηκε και για τους πέντε περιφερειακούς που είναι οι πιο δύσκολοι στην αντιμετώπισή τους, τονίζοντας όμως από τη μεριά του πως ατομικό ταλέντο υπάρχει σε όλες τις ομάδες του NBA:

"Θα έλεγα τους Ντουράντ, Λίλαρντ, Κάρι, Ίρβινγκ και Σάι Γκίλτζεους Αλεξάντερ - εκτός από εμένα. Εννοώ ότι ανήκω στην κατηγορία, αλλά δεν με βάζω τώρα στη λίστα. Αυτοί οι πέντε είναι πολύ καλοί γκαρντ. Αλλά και ο Λούκα Ντόνσιτς είναι επίσης στη συζήτηση.

Είναι όμως και διαφορετικός περιφερειακός κάθε βράδυ. Ακόμα κι αν σκεφτείτε τη χειρότερη ομάδα, τους Πίστονς, έχουν τον Κέιντ Κάνινχαμ. Δεν είναι καθόλου κακός. Καταλαβαίνετε πώς το εννοώ; Είναι δύσκολο κάθε βράδυ".

TAGS NBA ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ