FIBA

Τρεις Έλληνες διαιτητές πήραν πρόσκληση για το σεμινάριο του BCL και μπαίνουν στην elite της FIBA

Τρεις Έλληνες διαιτητές πήραν πρόσκληση για το σεμινάριο του BCL και μπαίνουν στην elite της FIBA
ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ/EUROKINISSI

Αγραφιώτης, Τηγάνης και Τσιμπούρης πήραν πρόσκληση για το σεμινάριο του Basketball Champions League με την προοπτική να σφυρίζουν από εδώ και στο εξής στη διοργάνωση, αλλά και σε όλα τα μεγάλα τουρνουά της FIBA, εκεί όπου την Ελλάδα εκπροσωπούσε μέχρι στιγμής μόνο ο διαιτητής Πουρσανίδης.

Ευχάριστα νέα για την ελληνική διαιτησία, αφού τρεις ρέφερι, οι κύριοι Τζανής Αγραφιώτης, Γιάννης Τηγάνης και Γιάννης Τσιμπούρης έλαβαν πρόσκληση από τη FIBA προκειμένου να συμμετάσχουν στο προσεχές σεμινάριο του Basketball Champions League.

Με τη συμμετοχή τους εκεί, οι τρεις Έλληνες διαιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να κληθούν αργότερα να σφυρίξουν αγώνες του BCL τη σεζόν 2024/25, ενώ θα μπουν και στο pool της FIBA για όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, δηλαδή το EuroBasket, το MundoBasket και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η ΕΟΚ έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να βοηθήσει να κληθούν οι κ.κ Αγραφιώτης, Τηγάνης και Τσιμπούρης και να διευρυνθεί η ελληνική εκπροσώπηση στο BCL, όπου μέχρι πρότινος σφύριζε μόνο ο Γιώργος Πουρσανίδης.

TAGS FIBA BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ