ΠΑΟΚ

Τρεις στην έξοδο

Τρεις στην έξοδο
μπαλντουιν

Αβέβαιο φαντάζει για μία ακόμη φορά το μέλλον των Χάνσελ, Χάμφρεϊ και Χόρβατ στο ρόστερ του ΠΑΟΚ

Πριν από δύο εβδομάδες ο Ταμπ Μπάλντγουιν μετά την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Τάκη Πανελούδη, ήταν κάθετος ως προς την παραμονή των Χάνσελ και Χάμφρεϊ.
Τους στήριξε δίνοντάς τους ουσιαστικά μία ακόμη ευκαιρία. Αυτό που απομένει να φανεί είναι το τι θα αποφασίσει την φορά αυτή και για τους δύο αλλά και για τον Ούγγρο Χόρβατ.

Ο Μπάλντγουιν εξάλλου μετά το τέλος του παιχνιδιού στο Βενετόκλειο με τον Κολοσσό στην Ρόδο δεν δίστασε να εκφράσει την απογοήτευση του για την απόδοση των παικτών που στηρίζει εννοώντας τους Χάνσελ και Χάμφρεϊ.

Ακόμα έκανε λόγο για την αδιαφορία κάποιων άλλων με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να προανήγγειλε και αλλαγές λέγοντας τους ότι η κατάσταση έφτασε στα άκρα και από την επόμενη εβδομάδα κάποιοι δεν θα συνεχίσουν.

Μεταξύ αυτών μετά και την χθεσινή του εμφάνιση απέναντι στον Κολοσσό αναμένεται να συμπεριληφθεί και ο Χόρβατ την στιγμή που οι Χάνσελ και Χάμφρεϊ θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι. Στην περίπτωση μάλιστα που ο ΠΑΟΚ κάνει πράξη και τις τρεις αλλαγές θα εξαντλήσει τον αριθμό που δικαιούται στον Α΄ γύρο της κανονικής περιόδου.

Κι αν κάπως έτσι έχει η κατάσταση στο αγωνιστικό κομμάτι του ΠΑΟΚ κι αν όχι από σήμερα από αύριο αναμένεται να υπάρξουν εξελίξει κάτι ανάλογο ισχύει και με το διοικητικό. Από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας είχε γίνει γνωστή η διάθεση του νυν προέδρου και μεγαλομετόχου της ΚΑΕ, Τάκη Πανελούδη, για αποχώρησή του.

Όπως είναι γνωστό ακολούθησαν επαφές αλλά και παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης όπου πριν την έναρξή της είχαν συνομιλία με το τεχνικό τιμ και τους παίκτες. Ο κλήρος είχε φανεί εξ αρχής να πέφτει στον ΑΣ ΠΑΟΚ και τον πρόεδρό του, Θανάση Κατσαρή, στην προσπάθεια εύρεσης λύσης με αυτή του Πρωτοδικείου να φάνταζε ως η επικρατέστερη.

Στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου ήταν να έχει σειρά επαφών με βασικό άξονα αυτών τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο με τον τελευταίο σύμφωνα με πληροφορίες να ήρθε σε μία πρώτη επαφή με τον Ηλία Βιολίδη, νυν μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εξασφαλίζοντας μία πρώτη βοήθεια. Βάση λοιπόν των όσων είχαν διαφανεί μετά τις επαφές των τελευταίων ημερών οι Γαλατσόπουλος, Ψωμιάδης, Τσιούλας, Καραμπέρης και το πολύ άλλα τρία άτομα με τον έναν από τους βετεράνους της ομάδας θα δεχθούν ώστε να συμπεριληφθούν σε διοίκηση Πρωτοδικείου.

Από την στιγμή που γίνει αυτό τότε θα γίνει προσφυγή στο Πρωτοδικείο αύριο Δευτέρα. Ουσιαστικά πρόκειται για τον περσινό διοικητικό κορμό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που στην πορεία είχαν αποχωρήσει διαφωνώντας με τον νυν πρόεδρο και μεγαλομέτοχο, Τάκη Πανελούδη. Όσο για τον σκοπό τους θα είναι η εξασφάλιση άμεσων εσόδων από χορηγίες με επαφές που θα έχουν ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με τις φετινές υποχρεώσεις.

Κι αν το βασικό ερώτημα παραμένει το τι μέλλει γενέσθαι με το πακέτο των μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που έχει στην κατοχή του ο Τάκης Πανελούδης, πληροφορίες αναφέρουν ότι θα δοθούν στα μέλη του δ.σ. του Ερασιτέχνη αλλά μέχρι να γίνει τίποτα δεν είναι σίγουρο, ο πρόεδρος του ΑΣ, Θανάσης Κατσαρής, παραδεχόταν το βράδυ της Παρασκευής πως υπάρχει πρόβλημα.

" Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Δεν υπάρχουν έσοδα, η ομάδα είναι σε τραγική κατάσταση και οι άνθρωποι που θα μπουν θα πρέπει να βάλουν άμεσα χρήματα και μάλιστα πολλά. Διαφορετικά ήταν το καλοκαίρι όταν μπορούσαμε να υπολογίζουμε σε χορηγίες και εισιτήρια διαρκείας. Μακάρι να βρεθούν τα άτομα και την Δευτέρα να πάμε στο Πρωτοδικείο", τόνισε ο κ. Κατσαρής σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport.


















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ