ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τρία προβλήματα για την Εθνική Νέων Ανδρών

Τρία προβλήματα για την Εθνική Νέων Ανδρών
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του Πανευρωπαϊκού της Κρήτης, η Εθνική Νέων Ανδρών έχει αρκετά προβλήματα στην προετοιμασία της. Τρεις παίκτες δεν έκαναν το πλήρες πρόγραμμα την Κυριακή (9/7).

Με έξι μέρες να απομένουν για το πρώτο τζάμπολ στο Πανευρωπαϊκό της Κρήτης, η προετοιμασία της Εθνικής Νέων Ανδρών βρίσκεται στην τελική ευθεία. Τα προβλήματα δεν λείπουν βέβαια αφού για μία ακόμη μέρα, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Κι αυτό γιατί ο Κώστας Αντετοκούνμπο (αμυγδαλίτιδα) και ο Μιχάλης Λούντζης (θλάση στη γάμπα) δεν ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, την ώρα που ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς) έκανε ένα μικρό μέρος του προγράμματος.

Θυμίζουμε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα δώσει τα τελευταία του φιλικά τεστ απέναντι σε Ιταλία (10/7, 21:00), Ισλανδία (11/7, 19:00) και Ισπανία (12/7, 21:00) με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

Παρεμπιπτόντως, η Εθνική Νέων Ανδρών θα κάνει μία... στάση πριν την αυριανή, πρωινή της προπόνηση. Θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Χανίων, όπου θα την υποδεχθεί ο Δήμαρχος της πόλης, Αναστάσιος Βάμβουκας στις 10:30.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ