ΤΡΙΚΑΛΑ

Τρίκαλα-Ολυμπιακός: 77-111

Τρίκαλα-Ολυμπιακός: 77-111
Μπουρούσης

Ο Ολυμπιακός παρέσυρε στον ρυθμό του τα Τρίκαλα και επικράτησε με 111-77

O Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός στο δεύτερο ημίχρονο και έχοντας έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων έκανε την καλύτερη φετινή του επίδοση. Ο Γιάννης Μπουρούσης βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα όπως και ο Μιχάλης Πελεκάνος.
Ο αγώνας


Τα Τρίκαλα ξεκίνησαν εντυπωσιακά την αναμέτρηση και θέλησαν να αιφνιδιάσουν τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου πίεσαν στην άμυνα και παράλληλα κατάφεραν να βρουν λύσεις στην επίθεση με τον Μάκη Νικολαΐδη.

Την ίδια στιγμή οι "ερυθρόλευκοι" ήταν άστοχοι από την περιφέρεια και οι Θεσσαλοί διοατηρούσαν το προβάδισμα. Στη συνέχεια παίκτες του Γιαννάκη ανέβασαν την απόδοση τους και στο τέλος της πρώτης περιόδου κατάφεραν να ισορροπήσουν την αναμέτρηση (27-27).

Στη δεύτερη περίοδο ο Ολυμπιακός επέβαλλε τον δικό του ρυθμό και με επιθετική αιχμή τον Γιάννη Μπουρούση πήρε το προβάδισμα και έβαζε τις βάσεις για την επικράτηση. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να μείνουν κοντά στο σκορ χωρίς όμως να το καταφέρνουν όσο περνούσε η ώρα.

Oι "ερυθρόλευκοι" πέρασαν τη μπάλα κοντά στο καλάθι όπου έμοιαζαν ασταμάτητοι με συνέπεια να προηγηθούν ακόμα και με 21 πόντους διαφορά (80-59) λίγο πριν από την ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου.

Η κυριαρχία του Ολυμπιακού δεν σταμάτησε εκεί αφού τα Τρίκαλα δεν μπορούσαν να βρουν τρόπους αντίδασης και η τέταρτη περίοδο ήταν τυπική διαδικασία με τους Θεσσαλούς να παλεύουν με σκοπό να μειώσουν και τους φιλοξενούμενους να είναι εντυπωσιακοί στην επίθεση κάτι που φαίνεται και από το σκορ.

Ο ρυθμός του Ολυμπιακού παρέσυρε τα Τρίκαλα και έφτασε στη νίκη με 111-77 πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.

Τα δεκάλεπτα: 27-27, 42-53, 59-80, 77-111

Τρίκαλα (Αγγέλου): Έιβερι 9(1), Πέττας, Νικολαΐδης 25(6), Παπαχρήστος 2, Κατσαρές 2, Μπόγδανος 1, Κακλαμάνος 7(1), Μάσι 15, Τζιγκάνοβιτς 5, Χαρισμίδης 4, Φούντας, Χαριτόπουλος 7.

Ολυμπιακός (Γιαννάκης): Παπαλουκάς 5(1), Πελεκάνος 14(1), Τσίλντρες 8 , Βούισιτς 4, Μπουρούσης 22(1), Χαλπερίν 15(1), Γκριρ, Βουγιούκας 11, Πρίντεζης 15(1), Έρτσεγκ 14(1), Τεόντοσιτς 3(1), Σλούκας.

O Παναγιώτης Γιαννάκης μετά το τέλος της αναμέτρησης σχολίασε: " <εμ> Στην αρχή του παιχνιδιού τα Τρίκαλα μας δημιούργησαν πολλά προβλήματα, αλλά χωρίς να χάσουμε τη ψυχραιμία μας ακολουθήσαμε επιθετικά κι όταν ελέγξαμε την άμυνα, καταφέραμε να κερδίσουμε πιο εύκολα απ’ ότι περιμέναμε. Μου αρέσει ο τρόπος που ο κόσμος αγαπά εδώ το μπάσκετ, τα Τρίκαλα έχουν προσφέρει πολλούς παίκτες στο μπάσκετ κι εύχομαι καλή τύχη. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σ’ όλους. Ελπίζω τα όνειρα όλων να πραγματοποιηθούν .

Ο Ίαν Βουγιούκας από την πλευρά του ανέφερε: " <εμ> Επειδή έπαιξα πέρσι στο Ρέθυμνο και τα Τρίκαλα μοιάζουν με την πρώην μου ομάδα, ξέρω πως είναι αυτά τα παιχνίδια. Από τι στιγμή που παίξαμε καλύτερη άμυνα όλα ήρθαν φυσιολογικά .

Ο Γιάννης Μπουρούσης υποστήριξε: <εμ> Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλοί σε άμυνα και επίθεση και πήραμε τη νίκη. Αυτό που θέλω εγώ για τη νέα σεζόν είναι υγεία για να μπορούμε να δουλεύουμε και για τον Ολυμπιακό να έρθουν οι τίτλοι που όλοι τους θέλουμε τόσο πολύ .

Στην άλλη πλευρά ο Βαγγέλης Αγγέλου είπε: <εμ> Έχουμε μπασκετικές αδυναμίες. Δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε ούτε μια μάχη σώμα, με σώμα στην άμυνα. Προσπαθούμε να ενισχύσουμε την ομάδα και μέσα σε δύο ημέρες θα πρέπει να πάρουμε τις αποφάσεις μας που ίσως να έχουν ρίσκο ".

























TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ