ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

Τρίκαλα-Πανελλήνιος: 91-93

Τρίκαλα-Πανελλήνιος: 91-93
Τζόνσεν

Ο Πανελλήνιος ήταν καλύτερος στις λεπτομέρειες και νίκησε τα Τρίκαλα με 93-91

Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ από το ξεκίνημα παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι δεν έβρισκαν λύση με τον Έι Τζέι Έιμπραμς που είχε εγκλωβιστεί στην άμυνα του Πανελλήνιου.
Ο Ρόντρικ Μπλάκνεϊ και ο Ίαν Βουγιούκας είχαν αναλάβει να τελειώνουν τις φάσεις και οι «Ολυμπιονίκες» προσπάθησαν να βάλουν από νωρίς τις βάσεις για την επικράτηση.

Ο Έιμπραμς στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή του και στη συνέχεια έκανε αυτό να που ξέρει καλά πετυχαίνοντας 13 στην δεύτερη περίοδο. Η αναμέτρηση ήταν πραγματικό ντέρμπι που πήγαινε σε υψηλό σκορ κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους. Ο Πανελλήνιος που είχε πολύ καλά ποσοστά στα τρίποντα κατάφερε να βάλει τις βάσεις για τη νίκη στο τέλος του πρώτου μέρους (54-48).

Ο Πανελλήνιος διατήρησε τα ηνία της αναμέτρησης στην επανάληψη, ωστόσο τα Τρίκαλα αντέδρασαν και στο τέλος της τέταρτης περιόδου ισοφάρισαν το παιχνίδι (91-91). Στα 5'' ο Κώστας Χαραλαμπίδης κέρδισε φάουλ από τον Κασίμπ Πάουελ. Ο έμπειρος γκαρντ ήταν απόλυτα εύστοχος στις δύο βολές (93-91) ενώ στην επόμενη επίθεση ο Βασίλης Σίμτσακ επιχείρησε σουτ τριών πόντων όπου αστόχησε.

Για τα στατιστικά των Τρικάλων και του Πανελλήνιου πατήστε εδώ

Τα δεκάλεπτα: 26-27, 48-54, 69-74, 91-93

Τρίκαλα (Αγγέλου): Έιμπραμς 32 (5), Μπιγκς 9, Σίμτσακ 15, Κατσαρές 2, Τσαϊρέλης, Αποστολίδης 2, Πάουελ 8, Τζιγκάνοβιτς 8(2), Ζούπαν 3, Σακελλαρίου, Τσιτσάντζε 12(2).

Πανελλήνιος (Ζούρος): Ξανθόπουλος, Παπαμακάριος 8(2), Χαραλαμπίδης 21 (2), Τζόνσεν 13(3), Σμιθ 14(2), Πέτρουλας 1, Οστοιτς 4, Μπλάκνεϊ 12 (2), Κολώκας, Ντέιβις 4, Βουγιούκας 16.

Ζούρος: "Να βελτιωθούμε στην άμυνα"

Ο Ηλίας Ζούρος μετά το τέλος του αγώνα τόνισε: " Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και τους συνεργάτες μου. Προερχόμασταν από ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και είχαμε και τραυματισμούς και για τον λόγο αυτό θέλω να ευχαριστήσω και τους γιατρούς μας. Δίκαια κερδίσαμε το παιχνίδι καθώς το ελέγχαμε σε όλη την διάρκεια αν και αυτό κρίθηκε σε ένα σουτ. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία σοβαρή και οργανωμένη ομάδα. Θέλουμε βελτίωση στην άμυνα και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε στον τομέα αυτό".

Ο Μανώλης Παπαμακάριος ανέφερε: " Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδας και για τον λόγο αυτό είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Παίξαμε αρκετά έξυπνα αλλά θα πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα ειδικά στην άμυνα αφού είναι ανεπίτρεπτο να δεχόμαστε 91 πόντους".

Αγγέλου: "Σαμποτάζ εκ των έσω"

Ο Βαγγέλης Αγγέλου από την πλευρά του τόνισε: "Ο Πανελλήνιος κέρδισε δίκαια το παιχνίδι. Είναι πιο ποιοτική ομάδα από εμάς και τα τελευταία χρόνια ειδικά στην επίθεση αγγίζει μπασκετικά το τέλειο. Εμείς παλέψαμε το παιχνίδι ενεργοποιώντας το φιλότιμο των παικτών και τον κόσμο μας. Έχουμε καλά ομάδα αλλά χάνουμε στον πόντο. Και πολλά χαμένα παιχνίδια στον πόντο δείχνουν πρόβλημα.

Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που έγραψαν για το κραχ που επίκειται στην ομάδα καθώς και αυτούς που παίρνουν τηλέφωνο από τα Τρίκαλα στην Αθήνα για να δώσουν αρνητικές ειδήσεις για την ομάδα".

Σε ερώτηση για την διαιτησία του αγώνα είπε: " Η διαιτησία ήταν καλή. Για να κερδίσεις τον σεβασμό της πρέπει να ματώσεις πολύ μέσα στα γήπεδο και έτσι πολλές φορές ο πιο ισχυρός και πιο έμπειρος παίρνει κάποια σφυρίγματα παραπάνω. Αλλά για ποια διαιτησία να ασχοληθούμε εμείς όταν έχουμε σαμποτάζ εκ των έσω. Ας γίνει πρώτα η πόλη μία γροθιά και μετά θα μιλήσουμε και για την διαιτησία".

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου ανέφερε: " Το θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι. Είχαμε το μυαλό μας στο παιχνίδι, ελέγχαμε τον ρυθμό αλλά ο Πανελλήνιος επικράτησε στο τέλος. Συνεχίζουμε με την ίδια διάθεση"




























TAGS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ