ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Τρινκιέρι για την ήττα της Σερβίας από την Team USA: "Της έλειψε μία κατοχή και ένας Κάρι"

Ο Αντρέα Τρινκιέρι
Ο Αντρέα Τρινκιέρι PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ο Αντρέα Τρινκιέρι δήλωσε ότι οι λόγοι της ήττας της Εθνικής Σερβίας στον ημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού απέναντι στην Team USA ήταν μία κατοχή και ο Στεφ Κάρι.

Σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Messaggero Veneto, στα πλαίσια της προετοιμασίας της Ζάλγκιρις για τη νέα σεζόν, ο Αντρέα Τρινκέρι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο τι έλειψε από την Εθνική Σερβίας, ώστε να αποκλείσει από τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων την Team USA.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε για την χάλκινη ολυμπιονική του Παρισιού πως "της έλειψε μία κατοχή και ένας Κάρι. Το ελεύθερο τρίποντο του Ντόμπριτς, αν είχε μπει (σ.σ με το σκορ στο 84-86 υπέρ της Σερβίας με 2.5 λεπτά για το φινάλε), θα είχε δώσει στους Σέρβους ένα σημαντικό προβάδισμα. Μετά βέβαια, ήταν ο Κάρι, που είναι μοναδικός στο είδος του και αγωνίζεται για την Team USA".

Εκτός όμως από το ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ ο Τρινκέρι μίλησε και για την ερχόμενη σεζόν της EuroLeague. Συγκεκριμένα, μιλώντας για τους στόχους της Ζάλγκιρις ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδος δήλωσε:

"Περιμένω κάτι πολύ βασικό: να φτιάξω μια ομάδα που θα παίζει σαν σύνολο. Πέρυσι δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Θέλουμε να προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί που σημαίνει να κατακτήσουμε το λιθουανικό πρωτάθλημα, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στην EuroLeague και να βρεθούμε στη 10αδα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ TEAM USA ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ