ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Triple Crown Γλέντι!

Triple Crown Γλέντι!
γιασικεβίτσιους

Triple crown ξεφάντωμα του ΠΑΟ, με Σάρας-Θέλξη να τα "δίνουν όλα" . Φωτό και ρεπορτάζ...

Πρώτος έφτασε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Θανάσης Γιαννακόπουλος για να κανονίσει όλες τις λεπτομέρειες της Παναθηναϊκής γιορτής. Εν συνεχεία ακολούθησε ο Δημήτρης Ιτούδης και πρώτος από τους αθλητές ο μεγάλος αρχηγός Φραγκίσκος Αλβέρτης που δήλωσε στην κάμερα της ΝΟVΑ: " Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει το τέλος, είναι πολύ ζεστή η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και ήρθαμε να τη χαρούμε, αργότερα θα μπορώ να μιλήσω για τα συναισθήματα μου".

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος λίγο νωρίτερα τόνισε: " Είμαστε εδώ για να προσθέτουμε δύναμη στη δύναμη και να ικανοποιούμε κάθε επιθυμία του προπονητή και της ομάδας. Ότι ζητήσει θα το έχει"!

Όσο περνούσε η ώρα έφταναν ένα-ένα τα αστέρια της ομάδας, εκτός από τον… ξενέρωτο Νίκολα Πέκοβιτς που ξεκίνησε ήδη τις διακοπές του στο Μαυροβούνιο. Μετά τον αρχηγό έφτασε ο Αντώνης Φώτσης και γύρω στις 00.30 οι αφίξεις διαδέχονταν η μία την άλλη… Στράτος Περπέρογλου, Κώστας Τσαρτσαρής, Ζέλικο Ομπράντοβιτς Γκιόργκι Σερμαντίνι, Νίκος Χατζηβρέτας, Ντούσαν Κέτσμαν, Δημήτρης Βεργίνης, Ντούσαν Σάκοτα.

Ερωτηθείς για την παραμονή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο Δημήτρης Ιτούδης ήταν σαφής: " Θα συμφωνήσω με τον coach Ομπράντοβιτς που είπε ότι ομάδα που κερδίζει δύσκολα αλλάζει. Ωστόσο ο κόσμος μας γνωρίζει πως οποιαδήποτε απόφαση παρθεί θα είναι μόνο με γνώμονα το καλό του Παναθηναϊκου".

Eλαφρώς... αργοπορημένοι έφτασαν οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Βασίλης Σπανούλης. Ο τελευταίος τόνισε: " Ελπίζω κάθε χρόνο τέτοια εποχή να ξενυχτάμε"!

Εν συνεχεία έκανε την εμφάνισή του ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, τον οποίο οι φίλοι του "τριφυλλιού" προσπαθούσαν να πείσουν να μείνει στον Παναθηναϊκό, ενώ τελευταίοι έκαναν την εμφάνισή τους οι Μάικ Μπατίστ και Ντρου Νίκολας.

Η αποχώρηση Παύλου
Αφού είχαν όλοι μαζευτεί κι ενώ είχε καθίσει για περίπου μισή ώρα, ο Παύλος Γιαννακόπουλος αποχώρησε πριν ξεκινήσει το... κυρίως μενού στο γλέντι.

Ξεκίνημα με λουλουδοπόλεμο
Από τη στιγμή που είχαμε απαρτία εντός του κέντρου δημιουργήθηκε ένας λουλουδοπόλεμος άνευ προηγουμένου. Πρώτο τραπέζι πίστα ήταν φυσικά οι τρεις κούπες που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον όλων των παρευρισκομένων στο κέντρο. Ιδιαίτερα η κούπα της Ευρωλίγκας φωτογραφήθηκε περισσότερο από κάθε αστέρα του τριφυλλιού!

Το κέφι ανέλαβε να ξεκινήσει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δημιουργώντας μια λίμνη λουλουδιών, εκσφενδονίζοντας γαρύφαλλα προς κάθε κατεύθυνση! Ο Γκιόργκι Σερμαντίνι δεν σταμάτησε να πειράζει περαστικούς… και περαστικές, ενώ δεν ήθελαν πολύ και οι Μάικ Μπατίστ και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να κάνουν το μαγαζί δικό τους!

Στο ένα τραπέζι κάθονταν μπροστά-μπροστά οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Δημήτρης Ιτούδης, με τον Θανάση Γιαννακόπουλο και τον εξαιρετικό στο ζεϊμπέκικο οδηγό του κύριο Κώστα, ενώ στο διπλανό δημιούργησαν μια ελληνική παροικία οι Φραγκσίκος Αλβέρτης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Βασίλης Σπανούλης, Δημήτηρης Βεργίνης, Στράτος Περπέρογλου και Νίκος Χατζηβρέτας με επίκεντρο τον Σερμαντίνι που τα λουλούδια έγιναν προέκταση των χεριών του.

Στο τρίτο τραπέζι Σάρας, Μάικ και Ντρου δημιούργησαν μια μικρή κόλαση, με τον Λιθουανό σούπερ σταρ να δίνει ρέστα. Αφού αντάλλαξε μερικά πανέρια με τον Θανάση Γιαννκόπουλο που βρισκόταν κάμποσα μέτρα μακριά του, πήρε μια πεντάδα και μουλωχτά πήγε πάνω από τον coach Ομπράντοβιτς περιλούζοντας τον!

H βόλτα του Σάρας με την Θέλξη
Εν συνεχεία ο Λιθουανός "Μίδας" κατέβασε την πανέμορφη Θέλξη από την πίστα οδηγώντας την σε όλα τα τραπέζια του μαγαζιού. Εκείνη τραγουδούσε κι ο Σάρας της άνοιγε χώρο φορώντας ένα πράσινο κασκόλ στον ώμο!

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στις μαζορέτες του Παναθηναϊκού, τις επονομαζόμενες fan patrol που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του βασιλιά της Ευρώπης! Με τους χορούς τους ανέβαζαν συνεχώς το κέφι στο μαγαζί, ενώ ήταν ευκόλως αντιληπτό πως εκτός από τον μοντέρνο χορό, παίρνουν άριστα και στο τσιφτετέλι!


























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ