ΤΡΙΚΑΛΑ

"Τρίποντο ζωής!"

"Τρίποντο ζωής!"
KONSTANTINOS KATSIANIS PHOTOGRAPHY

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Παράρτημα Τρικάλων της Ελληνικής Αντικαρκινικής εταιρείας διοργανώνουν αγώνα ανάμεσα στα Τρίκαλα και την ομάδα Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Παράρτημα Τρικάλων της Ελληνικής Αντικαρκινικής εταιρείας διοργανώνουν αγώνα ανάμεσα στα Τρίκαλα και την ομάδα Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος:

" Την Πέμπτη το απόγευμα στις 7 στο Δημοτικό κλειστό των Τρικάλων η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Παράρτημα Τρικάλων της Ελληνικής Αντικαρκινικής εταιρείας διοργανώνουν αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στην ομάδα των Τρικάλων BC Aries που αγωνίζεται στην Α1 και την ομάδα του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος την οποία απαρτίζουν μεγάλες δόξες του παρελθόντος (Πρέλεβιτς, Ρεντζιάς, Σιγάλας, Γιαννούλης, Λημνιάτης, Λιαδέλης, Γαλακτερός, Τσέκος κ.α.).

Με γενική τιμή εισόδου 5 € οι διοργανωτές φιλοδοξούν να συγκεντρωθεί ένα ικανό ποσό το οποίο και θα διατεθεί εξ’ ολοκλήρου για τις ανάγκες του Παραρτήματος Τρικάλων της Αντικαρκινικής εταιρείας που έχει να επιδείξει σπουδαίο κοινωνικό έργο βοηθώντας όχι μόνο στην ανακούφιση ανθρώπων που πάσχουν από καρκίνο αλλά και στην πρόληψη του.

Σήμερα το μεσημέρι οι διοργανωτές παραχώρησαν συνέντευξη τύπου εν’ όψει του αγώνα ζητώντας από τους Τρικαλινούς να στηρίξουν αυτήν την πρωτοβουλία.

Ο πρόεδρος του Παραρτήματος Τρικάλων της Ελληνικής Αντικαρκινικής εταιρείας, κ. Γεώργιος Τσιάνος τόνισε: «Τα τρίποντα Ζωής δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο. Ευχαριστούμε πολύ τους κ.κ. Αγοραστό, Μιχαλάκη, Ρεντζιά αλλά και τις δύο ομάδες για την συνεισφορά τους στην τέλεση του αγώνα».

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αιόλου κ. Χλωρός από την πλευρά του σημείωσε: «Σε συνεργασία με την περιφερειακή ενότητα η ομάδα μας δίνει έναν φιλανθρωπικό αγώνα στον οποίο θέλουμε να δείξουμε το κοινωνικό της πρόσωπο. Σε μία δύσκολη εποχή για όλους, ακόμη δυσκολότερη γι’ αυτούς που έχουν προβλήματα υγείας να παρακαλέσουμε να έρθουν στο γήπεδο όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι για να βοηθήσουμε τον μεγάλο αγώνα του τοπικού παραρτήματος της ελληνικής αντικαρκινικής εταιρείας».

Από την πλευρά του ο προπονητής των Τρικάλων BC Aries κ. Κώστας Φλεβαράκης είπε: «Συγχαρητήρια στους ανθρώπους της Περιφέρειας που είχαν αυτήν την ιδέα, είναι υποχρέωση μας να βοηθήσουμε, αξιέπαινη προσπάθεια, αξιέπαινοι και όσοι εργάζονται για αυτό. Θέλω να καλέσω τον κόσμο στο γήπεδο, να έρθει όπως έρχεται σε όλα τα παιχνίδια, να ψυχαγωγηθεί και παράλληλα να βοηθήσει σε έναν ιερό σκοπό. Ο καρκίνος είναι μία δυσάρεστη εμπειρία για πολλές οικογένειες».

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός από την πλευρά του σημείωσε: «Σε μία δύσκολη περίοδο χρειάζονται τρία πράγματα: Συνεργασία, αγάπη, αλληλεγγύη. Αυτό το πετυχαίνουμε όλοι μαζί, συλλογικά, συνεργαστήκαμε με όλους, υλοποιήσαμε τις καλύτερες ιδέες. Στο θέμα του καρκίνου είμαστε κάθετοι. Πρέπει να βοηθήσουμε γιατί είμαστε σε μία περιοχή που πλήττεται από την ασθένεια αυτή. Είμαστε περήφναοι που έχουμε μία ομάδα στην Α1 και που βοηθά προς αυτόν τον σκοπό. Ελάτε όλοι εκεί και όσοι είναι να συνεισφέρετε να συνεισφέρετε. Η ενότητα μετράει».

Τέλος ο κ. Αγοραστός αναφέρθηκε και στην δημιουργικού ογκολογικού κέντρου στην Θεσσαλία: « Έχουμε όραμα και ένα φιλόδοξο σχέδιο για δημιουργία ογκολογικού κέντρου στην Θεσσαλία. Σε συνεργασία με το ΣΕΜ το έχουμε βάλει μπροστά και προχωράμε, βοηθήστε όλοι στο σχέδιο μας».

Που θα βρείτε εισιτήρια

Στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων (Γραφείο 103)

* Στα γραφεία των Τρικάλων BCAries (Αθανασίου Διάκου 6)

* Στην Διαφημιστική Εταιρεία «Ξεναγός» (Αθανασίου Διάκου 7)

* Στα Κέντρα Τύπου Νίκος Λασπάς (Θερμοπυλών 2, Περιοχή ΔΕΗ), Ηλίας Τσιγαρίδας (Μετέωρων 8), Αλέξανδρος Μπαλλάς (Στρ. Σαράφη 31), Σωτήρης Αντωνίου (Καλαμπάκας 22, Πράσινη Γωνιά), Χρήστος Κωσταρέλος (Πύλης 79, Αγία Μονή)

* Την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται εισιτήρια και στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Να είσαι και εσύ εκεί για να δώσεις την δική σου ασίστ στα Τρίποντα Ζωής!!!".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ