ΑΡΗΣ

Τσαϊρέλης: "Δεμένη οικογένεια"

Τσαϊρέλης: "Δεμένη οικογένεια"
Τσαϊρέλης INTIME SPORTS

Ο 22χρονος διεθνής φόργουορντ του Άρη, Μιχάλης Τσαϊρέλης, μίλησε για την μέχρι στιγμής πορεία της προετοιμασίας και το κλίμα που επικρατεί στους "κόλπους" της ομάδας.

Στην αρχική του τοποθέτηση σχετικά με τη προετοιμασία της ομάδος ο νεαρός καλαθοσφαιριστής είπε σε συνέντευξή του στον "Άρης FM 92,8":

" Όλα κυλάνε ομαλά. Η ομάδα αποτελείται από αρκετούς νέους παίκτες και χρειάζεται χρόνος ώστε να δεθούμε αγωνιστικά μεταξύ μας. Το κλίμα είναι εξαιρετικό και θα φανεί στο γήπεδο".

Για την εμπιστοσύνη που επέδειξε ο Σαρόν Ντρούκερ στο πρόσωπό του, σημείωσε: " Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω μετά από δυο χρόνια στην οικογένεια του Άρη. Αυτό ήθελα κι αυτό έγινε".

"Μου δίνεται μεγάλη ευκαιρία. Δεν είμαι ιδιαίτερα αγχωμένος διότι πήρα αρκετή εμπειρία από την ομάδα που αγωνιζόμουν. Πέρασα δύσκολες καταστάσεις που με βοήθησαν ώστε να αντεπεξέλθω στη συνέχεια".

Αναφορικά με το αγωνιστικό προφίλ που επιδεικνύει η ομάδα στα ως τώρα φιλικά παιχνίδια τόνισε: " Έχουμε αγωνιστεί με αρκετά δυνατές ομάδες. Ο κόουτς φέρει μια φιλοσοφία που θα μας βοηθήσει πολύ. θα βελτιωθούμε περισσότερο ατομικά αλλά και σαν ομάδα. Πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα του Πρωταθλήματος. Αυτός είναι ο σκοπός της προετοιμασίας".

Πιο ειδικά για την τελευταία φιλική αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό στο κλειστό Πανοράματος υπογράμμισε: " Αγωνιστήκαμε απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα και ο προπονητής μας έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα από αυτό το φιλικό".

"Θα ακούσουμε με ενδιαφέρον τα λάθη μας και θα κοιτάξουμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτά. Μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα αλλά επηρεαστήκαμε από την κούραση στο τελευταίο δεκάλεπτο και αυτό φάνηκε στο αποτέλεσμα".

Όσον αφορά τον προπονητή της ομάδας Σαρόν Ντρούκερ, ο Τσαϊρέλης είπε: " Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω που έδειξε μπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος και αγαπάει το μπάσκετ. Μιλάει με όλα τα παιδιά και αυτό είναι σημαντικό καθώς διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και δείχνει ενδιαφέρον".

Όσο κυλάει ο καιρός θα γινόμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια", για να συνεχίσει λέγοντας: " Ανυπομονώ να αγωνιστή μπροστά στον κόσμο του Άρη. Πρέπει να εξομολογηθώ ότι ένιωθα αμήχανα κάθε φορά που έπαιζα αντιμέτωπος με την ομάδα που αγαπώ τόσο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ