ΑΡΗΣ

Τσαλδάρης: "Ευχαριστημένος από τη συνεργασία"

Τσαλδάρης: "Ευχαριστημένος από τη συνεργασία"
Tσαλδάρης

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης μίλησε για την νίκη επί του ΠΑΟΚ, τη συνέχεια της χρονιάς και το μέλλον του στην ομάδα

Για τη νίκη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης επί του ΠΑΟΚ είπε: " Περιμέναμε να μην είναι ποιοτικό το παιχνίδι καθώς και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζαμε διάφορα προβλήματα. Εμείς παρά τις απουσίες κάναμε ότι έπρεπε και κερδίσαμε δίκαια. Σε τέτοια ματς πάνω απ’ όλα υπερτερεί η σκοπιμότητα", είπε στα "ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 98.7".

Ο Έλληνας γκαρντ αναφέρθηκε και στα άσχημα αποτελέσματα πριν το "3 στα 3" που έχει η ομάδα αυτή την περίοδο: " Οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο, κάποια στιγμή περνάει αγωνιστική περίοδο ντεφορμαρίσματος. Για μας ήρθε πριν από λίγο καιρό. Κάναμε κάποιες ήττες αλλά επανήλθαμε και πάλι στις επιτυχίες. Προερχόμαστε από τρεις σερί νίκες και σιγά-σιγά ξανά βρίσκουμε ρυθμό. Όταν επιστρέψουν και τα άλλα παιδιά θα γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί".

Τον Πανελλήνιο ξεχώρισε ως επικρατέστερο αντίπαλο για την τρίτη θέση: " Βάση της βαθμολογίας και της δυναμικής των ομάδων θεωρώ πως για την τρίτη θέση θα παλέψουμε ως το τέλος εμείς και ο Πανελλήνιος. Αυτή την στιγμή κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Εμείς είμαστε στην θέση του οδηγού".

Όσο για την ανανέωση του συμβολαίου του έδειξε πολύ θετική διάθεση: " Είμαι ευχαριστημένος από την συνεργασία μου με τον Άρη. Και τα τρία χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Υπάρχει θέληση και από τις δύο πλευρές και όταν έρθει η ώρα για περαιτέρω συζητήσεις ελπίζω όλα να πάνε καλά".

Από εκεί και πέρα ο Τσαλδάρης άνοιξε και το κεφάλαιο Εθνική ομάδα: " Υπάρχει νέος προπονητής οπότε και νέα δεδομένα. Σαφώς και σκέφτομαι την Εθνική. Κάνω ότι καλύτερο μπορώ και εύχομαι το καλοκαίρι να βρίσκομαι στις επιλογές του κυρίου Καζλάουσκας".

Τέλος, για τον κόσμο του Άρη τόνισε: " Ο κόσμος του Άρη είναι μοναδικός. Δημιουργεί την πιο καυτή ατμόσφαιρα στην Ευρώπη και αγαπάει παθολογικά την ομάδα. Είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους. Εδώ και τρία χρόνια δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα και καταστάσεις όπως αυτές που βιώσαμε στην έδρα του ΠΑΟΚ. Είμαι περήφανος για την σχέση που έχω με τον κόσμο και τον ευχαριστώ πολύ για την στήριξη του".









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ