ΑΡΗΣ

Τσαλδάρης: "Κάναμε εύκολο το παιχνίδι"

Τσαλδάρης: "Κάναμε εύκολο το παιχνίδι"
Τσαλδάρης

Ρεκόρ καριέρας στην Α1 με 28 πόντους έκανε ο Τσαλδάρης εναντίον του Αιγάλεω, αλλά ο ίδιος κράτησε χαμηλά τους τόνους

Παρά την πολύ καλή του εμφάνιση πάντως ο Τσαλδάρης παρουσιάστηκε όπως πάντα μετρημένος στις δηλώσεις του αφήνοντας στην άκρη την προσωπική του απόδοση και βάζοντας πάνω από όλα την νίκη του Άρη επί του Αιγάλεω.
" Ίσως και να ήταν το καλύτερό μου παιχνίδι με την ομάδα του Άρη αλλά δεν έπαιζα μόνος μου και προήλθε μέσα από την ομαδική δουλειά", τόνισε ο Τσαλδάρης για να προσθέσει: " Θεωρώ ότι στην απόδοση ενός παίκτη δεν παίζει τόσο ρόλο οι πόντοι που βάζει αλλά η συνολική του παρουσία".

Για την νίκη επί του Αιγάλεω παραδέχθηκε πως: " Συμφωνώ ότι η νίκη μας ήρθε πιο εύκολα από ότι περιμέναμε αλλά με την απόδοσή μας εμείς ήμασταν εκείνοι που κάναμε εύκολο το παιχνίδι", για να εξηγήσει: " κι αυτό αφού ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως είναι το Αιγάλεω που το έχει αποδείξει με την μέχρι τώρα πορεία του και με σοβαρό προπονητή (σ.σ. Σκουρτόπουλο). Μάλιστα φροντίσαμε να ήμασταν συγκεντρωμένοι στα κρίσιμα ειδικά στα κρίσιμα σημεία".

Όσο για την εμφάνιση και την σημασία της νίκης μετά την ήττα της Τετάρτης από την Λιετούβος Ρίτας στο Αλεξάνδρειο για την Ευρωλίγκα δήλωσε: " Αυτή η εμφάνιση δείχνει ότι είμαστε δυνατοί στο μυαλό και μπορούμε να ξεπερνούμε ήττες όπως ήταν αυτή με την Λιετούβος Ρίτας. Στόχος μας είναι να ξεπερνάμε τις ήττες μας και να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι".




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ