ΑΡΗΣ

Τσαλδάρης: "Μου λείπει ο Άρης"

Τσαλδάρης: "Μου λείπει ο Άρης"
Τσαλδάρης

Ο άσος της ιταλικής Μοντεγκρανάρο, Δημήτρης Τσαλδάρης υπογράμμισε ότι του λείπει ο Άρης

Στην αρχή τόνισε: "Συνεχίζεται η καλή σχέση που είχα με την ομάδα, τα τελευταία χρόνια. Το γιατί δεν έμεινα στην ομάδα, είναι ένα πολύπλοκο ερώτημα, αλλά αληθινά θα πω ότι και οι δύο θέλαμε να συνεχιστεί η συνεργασία, αλλά δεν έγινε για κάποιους λόγους. Υπήρχε διάθεση και από τις δύο πλευρές, πάντως. Ίσως να ήταν και καλύτερα έτσι, γιατί η περσινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη και πιστεύω θα συμφωνήσουν πολλοί. Στο μυαλό μου κουβαλάω κι εγώ μεγάλο μερίδιο της αποτυχίας αυτής και όταν τελείωσε το Πρωτάθλημα σκέφτηκα να κάνω ένα διάλειμμα. Για κάποιους λόγους δεν τα βρήκαμε, απλά.

Πριν τον Ολυμπιακό, όπου είχε ακουστεί ότι θα πάω, ήρθε η φημολογία με τον Πανελλήνιο. Γενικά, υπήρχε μια φημολογία. Όταν τελείωσε το Πρωτάθλημα, θεώρησα ότι είχα μερίδιο στην αποτυχία αυτή και ότι έπρεπε να κάνω ένα διάλειμμα. Συζητήσαμε με τη διοίκηση, αλλά ίσως να μην ήταν και το τάιμινγκ καλό. Δε θέλω κι εγώ να προκαλέσω κάτι για το μέλλον, το οποίο δεν είναι να γίνει. Σίγουρα μου λείπει η ομάδα. Αν κάποια στιγμή γυρίσω, εξαρτάται και από τις δύο πλευρές".

Στη συνέχεια, ο πρώην παίκτης του Άρη, αναφέρθηκε στην κατάσταση του Άρη και το πως βλέπει την ομάδα λέγοντας: "Κατ’ αρχήν, το τελευταίο διάστημα αυτό που αξίζει και βγάζει η ομάδα, είναι η εμπιστοσύνη. Φαίνεται ότι ο κόσμος αρχίζει να εμπιστεύεται τον Άρη και πιστεύω ότι αυτό βασίζεται στον κ. Μπλατ. Ήταν μια έκπληξη το ότι αυτός ο προπονητής ήρθε στον Άρη. Από ΄κει και πέρα, αγωνιστικά, όσο περνάει ο καιρός, τόσο ο προπονητής θα κάνει την ομάδα καλύτερη".

Ερωτηθείς για το τι νιώθει για τον Άρη, τόνισε: "Νιώθω περήφανος, γιατί δεν είμαι αδιάφορος γενικά. Δεν είμαι ακόμη ένα παίκτης που πέρασε, ακούμπησε και έφυγε. Έχω μία σχέση σεβασμού και γι’ αυτό είμαι πολύ περήφανος".

Για το αν του λείπει το Αλεξάνδρειο, συμπλήρωσε: 'Είναι ένα από τα πιο ιστορικά γήπεδα. Βγαίνοντας από τη φισούνα και βλέποντας τον κόσμο, είναι κάτι μοναδικό. Θα γίνω γραφικός αν επαναλάβω ότι είναι τιμή για έναν παίκτη να μπαίνει στο Αλεξάνδρειο και να παίζει.

Η ομάδα είναι στους στόχους της. Αυτός ο Άρης, δουλεύοντας τη νοοτροπία του προπονητή, είναι σε θέση να υλοποιήσει τους στόχους της, λόγω ταλέντου, ποιότητας και χημείας που θα έρθει και ο Άρης θα πάρει τα αποτελέσματα που θέλει".

Σχετικά με το γεγονός ότι ο κόσμος στηρίζει τον Άρη, ανέφερε ο Τσαλδάρης: "Βλέπω φως. Κατ’ αρχήν, οι Αρειανοί πάντα βοηθούσαν την ομάδα. Παλιότερα ήταν οι άνθρωποι της ΓΕΝΕΣΙΣ και τώρα η ΣΑΡΙΣΑ. Σε δύσκολους καιρούς και βλέπουμε καθημερινά τι γίνεται. Οι κινήσεις των ανθρώπων αυτών να βάλουν λεφτά, προσδίδουν κύρος στην ομάδα. Δείχνουν ότι δεν θα την αφήσουν και θα προσπαθούν πάντα να πρωταγωνιστεί".

Για την ομάδα στην οποία αγωνίζεται τώρα, την ιταλική Μοντεγκρανάρο, συμπλήρωσε: "Είναι καλή εμπειρία για έναν αθλητή, στην οποία έρχεται καθαρά για δουλειά. Αυτό που έχεις να κάνει, είναι να παίξεις μπάσκετ, να κάνεις τη δουλειά σου. Ήθελα να ζήσω μία εμπειρία του εξωτερικού σαν αθλητής".

Τέλος, για το αν θα ερχόταν ξανά στον Άρη, είπε: "Ο κόσμος είναι από έξω και δεν ξέρει πολλές φορές. Ο καθένας μπορεί να λέει τη δική του εκδοχή. Τόσο εγώ, όσο και η διοίκηση θέλαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο, απλά δεν έγινε. Είχα επικοινωνία με τον Γιάννη το Δαμιανίδη. Όταν ήταν, όμως, να δώσω απάντηση ο Φώτης ο Κατσικάρης δεν ήταν πλέον προπονητής του Άρη και δεν μπορούσα να περιμένω άλλο, γιατί θα έμενα χωρίς ομάδα".















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ