EUROLEAGUE

Τσαλδάρης: "Το παιχνίδι της χρονιάς"

Τσαλδάρης: "Το παιχνίδι της χρονιάς"
Τσαλδάρης

Αναχώρησε για τη Βιτόρια η αποστολή του Άρη, που θα αντιμετωπίσει την Ταού, στο... παιχνίδι της χρονιάς

Ο Έλληνας γκαρντ, που την Παρασκευή γιόρτασε τα 28α γενέθλιά του, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την έκβαση της αναμέτρησης και τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να παίξει ακόμα καλύτερα από ότι εναντίον της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, για να έχει ελπίδες.
" Μας περιμένει το παιχνίδι της χρονιάς. Εφόσον πάρουμε τη νίκη θα είναι τρομερή επιτυχία. Ξέρουμε ότι η Ταού είναι μία μεγάλη ομάδα. Από αυτές που έχουν πίεση και δεν είναι αδιάφορες για το αποτέλεσμα. Εμείς από την πλευρά μας θα πάμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα από ότι με την Φενέρ και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε", είπε ο παίκτης του Άρη, στο "Αθλητικό Metropolis".

Αναφερόμενος στις πιθανότητες πρόκρισης, τόνισε: " Εμείς οι ίδιοι είχαμε πει μετά το παιχνίδι με την Φενέρ ότι θα μπορούσαμε να είμαστε σε καλύτερο θέση κι αυτό γιατί πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας.Δεν παίξαμε όμως καλά στα τρία πρώτα ματς αλλά και πάλι θα πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο έστω και τώρα. Η πρόκριση είναι δύσκολη αλλά πρέπει να παλέψουμε όσο πιο δυνατά γίνεται".

Στη συνέχεια, ο Έλληνας γκαρντ, αναφέρθηκε στην ανάδειξη του ως MVP του Ιανουαρίου για την Α1: " Ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς γιατί για να παίξω τόσο καλά με βοήθησαν και οι συμπαίκτες μου", τόνισε και αναφέρθηκε στον... διάδοχό του για τον Φεβρουάριο, Κώστα Χαραλαμπίδη: " Σίγουρα είναι καλό που είναι Έλληνες πρωταγωνιστές".

Μιλώντας για την επικράτηση απέναντι στο Μαρούσι, εξήγησε: " Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι. Καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό ενώ στο τέλος παίξαμε καλή άμυνα, πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε. Πρέπει να γίνουν πράγματα και θάματα για να χάσουμε την τρίτη θέση".

Τέλος, τόνισε για την μειωμένη προσέλευση των οπαδών στο "Αλεξάνδρειο": " Ο κόσμος δεν έχει την ίδια παρουσία με πέρυσι και δεν ξέρω τι φταίει. Πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για όλους τους φιλάθλους μας, τόσο αυτούς που έρχονται όσο και αυτούς που δεν έρχονται. Ελπίζω ότι στα πλέι οφ θα έρθουν περισσότεροι".








TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ