ΑΡΗΣ

Τσαλδάρης: "Ζούμε με το άγχος"

Τσαλδάρης: "Ζούμε με το άγχος"
Τσαλδάρης

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης τόνισε ότι στον Άρη όλοι πλέον έχουν μάθει να ζούνε με άγχος και πίεση

Οι παίκτες του Άρη πρόκειται να επιστρέψουν αύριο και πάλι στις προπονήσεις ξεκινώντας την μίνι προετοιμασία για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς το απόγευμα της Πέμπτης στο ΣΕΦ. Αξίζει να σημειωθεί πως η αποστολή του Άρη ελέω Champions League θα μεταβεί αυθημερόν στην πρωτεύουσα αφού δεν είχε καταστεί δυνατό να βρει ξενοδοχείο για να καταλύσει εξαιτίας της μαζικής προσέλευσης φιλάθλων τόσο της Μίλαν όσο και της Λίβερπουλ.
Κι αν ο Σιμόνας Σεραπίνας έβαλε το σημαντικό τρίποντο στο 39΄ κάνοντας το 68-65 κι οι Μάσεϊ και Καστλ στην παράταση από μία βολή διαμόρφωσαν το τελικό 78-76 σκορ με το οποίο ο Άρης έκανε το 1-0 ο Δημήτρης Τσαλδάρης έδωσε για μία ακόμη αναμέτρηση πολύτιμες βοήθειες σε άμυνα και επίθεση. Ο Έλληνας γκαρντ πάντως στις δηλώσεις του φρόντισε να κρατήσει το 1-0 και να βάλει πλώρη για το 2-0 στο ΣΕΦ.

" Είναι σημαντικό που κερδίσαμε και διατηρήσουμε το πλεονέκτημα της έδρας σε έναν αγώνα που όπως τον περιμέναμε ήταν δύσκολος. Τέλος καλό όλα καλά όμως και τώρα θα πάμε στον Πειραιά για το 2-0 όπου σίγουρα θα έχουμε λιγότερο άγχος».

Για την δυσκολία με την οποία ήρθε το 1-0 ο Τσαλδάρης τόνισε: « Πάντα υπάρχει πίεση σε μία ομάδα όπως η δική μας με βλέψεις. Οι φιλοδοξίες δημιουργούν πίεση, έχουμε μάθει να ζούμε με αυτό το άγχος».

Στην σημασία του 1-0 στάθηκε και ο Γιάννης Γιαννούλης που υπογράμμισε ότι: "Κάναμε ένα σημαντικό βήμα σε έναν αγώνα που τον περιμέναμε να είναι δύσκολος αλλά η ομάδα έδειξε ότι είχε τα ψυχικά αποθέματα στο τέλος να πάρει την νίκη έστω και στην παράταση», ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στον Μάσεϊ λέγοντας: « Μερικά παιδιά έδειξαν απίστευτη καρδιά όπως ο Μάσεϊ που σούταρε τις βολές, οι οποίες πρέπει να ήταν οι κρισιμότερες της ζωής του. Έβαλε μόνο την μία αλλά αυτή έφτανε». Όσο για την συνέχεια; « Αυτό που μετράει είναι οι τρεις νίκες και αυτές έχουμε στο μυαλό μας, τίποτα άλλο".






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ