ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Τσάμης: "Ένα βήμα κάθε φορά"

ÊÏËÏÓÓÏÓ - ÌÁÑÏÕÓÉ<br>
KOLOSOS - MAROUSI
Τσάμης WWW.GIANNELIS.COM

Στην παρουσία του Κολοσσού τη φετινή περίοδο αλλά και στη σχέση του με τον κόσμο αναφέρθηκε ο Τσάμης

" Θεωρώ πως η πορεία μας στο φετινό Πρωτάθλημα είναι πολύ θετική και βρισκόμαστε σε καλή περίοδο όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι. Προερχόμαστε από μία αρκετά σημαντική εκτός έδρας νίκη, από ένα παιχνίδι που είχε υψηλό βαθμό επικινδυνότητας καθώς ξέραμε πως ο Ηλυσιακός αγωνίζεται να σωθεί", είπε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

" Νομίζω ότι πλέον μπορούμε να μιλάμε ανοιχτά για κάτι περισσότερο από στόχο παραμονής αν και, κατά τη γνώμη μου, κομβικό παιχνίδι θα είναι αυτό με τα Τρίκαλα το Σάββατο. Όλα τα παιχνίδια, και τα εντός έδρας και εκτός, θα παίξουν ρόλο εξίσου σημαντικό. Και σε όλα θα μπούμε στο γήπεδο όπως κάναμε μέχρι τώρα με νοοτροπία νικητή. Φυσικά, τα κοιτάμε ένα ένα ξεχωριστά γιατί για να φτάσεις στο στόχο σου πρέπει να κάνεις ένα βήμα κάθε φορά".

Όσο για την επιλογή του να αγωνιστεί στον Κολοσσό, εξήγησε: " Έκανα την καλύτερη επιλογή. Τα δύο χρόνια μου στον Κολοσσό είναι από τα πιο όμορφα της ζωής μου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Η συμπεριφορά των διοικούντων, των φιλάθλων και φυσικά της ομάδας απέναντί μου είναι εξαιρετική ενώ συνδυάζεται με πολύ καλή ποιότητα ζωής. Το σημαντικότερο και ταυτόχρονα ό,τι καλύτερο για έναν αθλητή είναι να βρίσκει τις κατάλληλες συνθήκες για δουλειά".

Αναφερόμενης στη σχέση του με τον φίλαθλο κόσμο, είπε: " Είναι λογικό να υπάρχει αναγνωρισιμότητα γιατί το μέρος είναι μικρό αλλά και γιατί ο κόσμος αγαπάει την ομάδα. Το ότι γεμίζει το γήπεδο σε κάθε παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό όχι μόνο για μένα αλλά και για τους συμπαίκτες μου. Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον κόσμο".

"Το χαιρόμαστε πολύ όλο αυτό. Εγώ, προσωπικά, δεν κάνω κάτι προσποιητό. Όπως είμαι στο γήπεδο, έτσι είμαι στην καθημερινή μου ζωή και ο κόσμος αυτό το αντιλαμβάνεται

".

Τέλος, μίλησε για τις αρμονικές σχέσεις που επικρατούν στα αποδυτήρια: " Εκτός του ότι έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή, η ομάδα έχει πολύ καλούς χαρακτήρες. Στα δύο χρόνια που είμαι στον Κολοσσό, έχω συναντήσει απίστευτους χαρακτήρες και πραγματικά υπάρχει πολύ καλή χημεία μεταξύ μας".







TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ