ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσαρτσαρής: "Έλα στον αθλητισμό"

Τσαρτσαρής: "Έλα στον αθλητισμό"
Τσαρτσαρής

Το πρωί της Τετάρτης ο Κώστας Τσαρτσαρής θα βρίσκεται στην Αίγλη του Ζαππείου σε εκδήλωση χορηγού

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει: "Στην Αίγλη Ζαππείου θα βρίσκεται αύριο το πρωί (5/03/08) στις 11.00 ο Κώστας Τσαρτσαρής. Ο παίκτης της ομάδας μας θα δώσει το παρών στην εκδήλωση της χορηγού εταιρείας του Παναθηναϊκού, Cosmote, "Έλα στον αθλητισμό". Στην εκδήλωση θα γίνει η παρουσίαση των πρώτων επιστημονικών αποτελεσμάτων που καταγράφηκαν μετά την επιτυχημένη υλοποίηση του Εργομετρικού προγράμματος".
Οι πέντε τυχεροί


Η ΚΑΕ ανακοίνωσε τα ονόματα των πέντε τυχερών που θα ταξιδέψουν στην Ισπανία για το FINAL 4. "Πέντε τυχεροί φίλοι του Παναθηναϊκού θα ακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα στο Final-4 της Μαδρίτης, αν εκείνη καταφέρει να πάρει την πρόκριση, με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με την Μπαρτσελόνα, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού συμπλήρωσαν ένα ερωτηματολόγιο και ύστερα από κλήρωση αναδείχθηκαν οι 5 τυχεροί που πλέον έχουν εξασφαλισμένη την θέση τους στο Final-4 της Μαδρίτης αν ο Παναθηναϊκός δώσει το παρών στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Οι πέντε τυχεροί είναι οι εξής:
1) Νικόλαος Δαρειώτης
2) Ιωάννης Αντωνόπουλος
3) Κωνσταντίνος Καισάρας
4) Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
5) Μπάμπης Κοσμίδης

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προσφέρει στους νικητές τα εισιτήρια των αγώνων, τα αεροπορικά εισιτήρια αλλά και την διαμονή τους σε ξενοδοχείο 4 αστέρων".













TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ