ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσαρτσαρής: "Κάνει χίλιες δουλειές"

Τσαρτσαρής: "Κάνει χίλιες δουλειές"
Τσαρτσαρής

Ο Κώστας Τσαρτσαρής πλέκει το εγκώμιο του Δημήτρη Διαμαντίδη και απορεί με τον Βασίλη Σπανούλη

"Χρειαζόμαστε χρόνο, ώστε να λειτουργήσουν οι αυτοματισμοί. Ευτυχώς, όμως, κερδίζουμε τα παιχνίδια, ακόμη κι αν δεν κάνουμε καλή εμφάνιση. Τα νέα παιδιά που έχουν έρθει έχουν πολλά να δώσουν και να δείξουν και πιστεύω πως μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες θα μπορέσουν να βρουν τον ρυθμό τους" τόνισε ο διεθνής φόργουορντ.

Μάλιστα στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του συμπαίκτη του στην Εθνική ομάδα και στον Παναθηναϊκό, Δημήτρη Διαμαντίδη, λέγοντας: "Να είναι γερός και να τις κάνει 1000 τις σερί συμμετοχές του. Είναι ένας παίκτες που κάνει 1000 δουλειές μέσα στο παρκέ. Ακόμη και όταν τελειώνει ένα ματς με μηδέν πόντους ή με μηδέν ριμπάουντ, σίγουρα έχει προσφέρει πολλά μέσα. Είναι βασικό και αναπόσπαστο μέλος της ομάδας".

Ολοκληρώνοντας αναφέρθηκε και στον Βασίλη Σπανούλη. "Ενώ στα φιλικά έπαιζε, στα πρώτα παιχνίδια ο προπονητής του δεν δείχνει να τον εμπιστεύεται. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό, όμως, είμαι σίγουρος ότι ο Βασίλης θα πάρει ευκαιρίες και θα αποδείξει τι αξίζει.

Πιστεύω ότι η ψαλίδα έχει κλείσει ανάμεσα στην Ευρώπη και το ΝΒΑ. Πολλοί Ευρωπαίοι μπορούν να παίξουν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα και αυτό ισχύει φυσικά και για τους Έλληνες. Πολλά παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν στο ΝΒΑ, αλλά για δικούς τους λόγους προτίμησαν την Ευρώπη"

κατέληξε.



TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ