ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσαρτσαρής: "Μπροστά μας η ευκαιρία"

Τσαρτσαρής: "Μπροστά μας η ευκαιρία"
τσαρτσαρής-γιασικεβίτσιους

Προπόνηση και βίντεο στο "τριφύλλι" με τον Τσαρτσαρή να παραδέχεται "μπροστά μας η ευκαιρία"

Οι "πράσινοι" παρακολούθησαν σε βίντεο χαρακτηριστικές φάσεις σε επίθεση κι άμυνα και στη συνέχεια πέρασαν στη σάλα του ΟΑΚΑ για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον τέταρτο τελικό.
Ο Κώστας Τσαρτσαρής αναφερόμενος στην αναμέτρηση που προηγήθηκε και σε αυτή που έπεται τόνισε: "Έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε το τρόπαιο μπροστά στον κόσμο μας. Χρειαζόμαστε όμως σίγουρα μια καλύτερη εμφάνιση από αυτή που πραγματοποιήσαμε στον τρίτο τελικό, αν και αυτό που χρειαζόμαστε κυρίως είναι μία νίκη για να κάνουμε το 3-1.

Αυτός είναι ο στόχος. Ο Ολυμπιακός ανέκτησε την αυτοπεποίθησή του μετά τη νίκη στο στάδιο "Ειρήνης και Φιλίας". Δεν περιμένουμε ένα εύκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να κοιτάξουμε τι έγινε στον τρίτο τελικό. Ήταν ένας αγώνας στον οποίο δεν παίξαμε καλά σε κανένα τομέα.

Θα πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης, θα πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι. Είμαστε ειλικρινείς, δεν λέμε ψέματα στους εαυτούς μας και ξέρουμε ότι δεν ήμασταν καλοί σε τίποτα ουσιαστικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Το μόνο που μπορούμε να κρατήσουμε είναι η προσπάθεια που κάναμε για να ανατρέψουμε τη σε βάρος μας διαφορά που δημιουργήθηκε στην αρχή του αγώνα και ακόμη πως παρά το ότι ήμασταν τόσο κακοί ο αγώνας κρίθηκε στο τέλος.

Επιστρέφοντας στο γήπεδό μας επιβάλλεται να δείξουμε ένα σαφώς καλύτερο πρόσωπο, παίζοντας και μπροστά στον δικό μας κόσμο, με την έκκληση προς αυτόν να μας βοηθήσει σε κόσμια πλαίσια. Να μην γίνουν ούτε καν αυτά που έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι. Είναι κάτι που το ζητάμε και το θέλουμε όλοι στην ομάδα"








TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ